Прийомна сім'я Дубовик: «По стопах своїх батьків»

img

Наші родини

Прийомна сім'я Дубовик: «По стопах своїх батьків»

Ми прийомна сім'я Дубовик. Мене звати Оксана Миколаївна, мого чоловіка Віктор Іванович. Живемо ми в місті Марганець Дніпропетровської області. У нас є син Єгорка, йому дванадцять років. Ми жили і не думали, що колись станемо прийомними батьками, так як всю свою батьківську любов і сили вкладали в єдиного синочка. З радістю розповім вам передісторію створення нашої прийомної сім'ї.

У листопаді 2006 року моя мама, Дзюба Тетяна Іванівна, яка теж живе в Марганці, створила дитячий будинок сімейного типу. Щороку мама брала в сім'ю діток, а ми з чоловіком допомагали їх виховувати. Зараз у родині виховуються тринадцять дітей.

Завдяки маминому прикладу ми теж вирішили присвятити своє життя дітям. У травні 2012 року в нашу сім'ю прийшли двоє діток, Настя Воронова (2004 р.н.) з братом Дімою (2007 р.н.). Ми ретельно готувалися до зустрічі з малюками. Купили будинок побільше, зробили ремонт. Спасибі батькам, які нам допомогли не покладаючи рук.

«Зробив діло - гуляй сміло!" Говорить народна мудрість. Ось ми до неї і прислухались. Усією сім’єю вирушили на море. Це був величезний сюрприз для Насті з Дімою. Вони були в захваті від моря, якого вони ніколи не бачили, і про яке нічого не чули. А для нас радість і позитивні емоції діточок - на втіху.

Настала осінь. Золотом вкрила дерева, школярами наповнила вулиці. Наша Настя пішла в перший клас, а Дімочка - в дитячий садок. У дітейз'явилися нові друзі тазнайомі. У Настусі«прокинувся» інтерес до кухні, вже самостійно прибирає в кімнаті. Вона моя маленька помічниця. Діма з мовчазного перетворився на балакучого хлопчика і теж вчиться допомагати. Єгорка дуже радий, що збулася його мрія мати братика і сестричку. Він у цьому році планує вступити до спортивної школи та займатися футболом. Настя планує займатися танцями, а Діма мріє про бокс чи карате. Всі діти з нетерпінням чекають весну. Кожен з них планує щось посадити на городі та доглядати за своїми помідорами або огірочками.


Приемная семья Дубовик: «По стопам своих родителей»   Приемная семья Дубовик: «По стопам своих родителей»  Приемная семья Дубовик: «По стопам своих родителей»
 Приемная семья Дубовик: «По стопам своих родителей» Приемная семья Дубовик: «По стопам своих родителей»   Приемная семья Дубовик: «По стопам своих родителей»

Після того як ми забрали хлопців з Марганецького реабілітаційного центру, наш зв'язок з установою не обірвався. Всією сім'єю ми продовжуємо ходити в гості до дітей, які там виховуються. Настя і Діма дружать з дітками, разом малюють, гуляють, їздять на екскурсії. У цьому ж реабілітаційному центрі ми познайомилися з двома чарівними малюками, Іванком і Надюшою. Після позбавлення їх батьків батьківських прав, ми заберемо малюків до себе в сім'ю. Ми всі з нетерпінням чекаємо поповнення в нашому дружному сімействі.

 


Прийомна мама

Оксана ДУБОВИК

www.pomogaem.com.ua


Залиште свій коментар