Рятуууууууй-теееееее!

img

Новини

Рятуууууууй-теееееее!

Щойно я намагалася вибрати, про кого написати новину, зрозуміти, кому допомога зараз потрібніша, а хто може почекати. Не змогла. 18 лютого в Трускавець збираються двоє діток (Мізяк Домініка,Арсентєва Кіра), на реабілітацію до Києва їдеСаша Бондаренко. В кінці місяця уІгорю Марченко чергова поїздка в Шопрон (на неї є цільові гроші), а в квітні - у Аделі, на яку ще немає ні копійки.

 

Продовжую список: Крістіанна Асмус, яка вже 3,5 місяці в лікарні, їй теж дуже потрібні ліки.

А буває, як сьогодні: дуже важкий малюк в реанімації,і медперсонал просить допомогти з ліками. Медикаменти на 2 500 грн потрібні терміново. Часу на збори грошей немає! Добре, що в аптеках коштують скарбнички надії. Саме з цих коштів закуповуються ліки на термінові прохання. Добре, що вони є. А коли їх немає...

Зараз на рахунку програми «Здорова дитина» є 400 грн нецільових коштів. Це означає, що ці кошти можуть піти на допомогу будь-якій хворій дитині або на покупку ліків в дитячу лікарню. Всі інші кошти - цільові, тобто тільки для цих діток або лікарень.

Є, наприклад, 600 грн для Юрочки Пеки, 349 грн для Бондренко Саші, 9 334,89 грн. для Марчук Олі, 1 000 грн для лікарні № 3, на які сьогодні будуть закуплені підгузки 0 розміру для недоношених малюків вагою до 2 кг і т.д.

...400 грн і величезна кількість прохань. Будь ласка, дорогі наші постійні помічники, ті, хто вперше потрапив на наш сайт, не робіть сьогодні вибір. Допомога потрібна дуже багатьом. Якщо ви хочете допомогти дітям, зробіть перерахування з поміткою «на программу «Здорова дитина». І тоді з цих грошей можна буде допомогти будь-якому хворому малюку.

З усіх питань звертайтеся:

(056) 789-06-60, +380-99-93-77-558,

osipova@deti.dp.ua

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар