Дякую-2012!

img

Новини

Дякую-2012!


До нас в організацію звертаються батьки маленьких пацієнтів відділень інтенсивної терапії. Найчастіше в цих проханнях немає фотографій, а іноді у цих малюків навіть немає свідоцтва про народження. Хто, чекаючи народження дитини, думає про погане? Ніхто. Спочатку, батьки намагаються впоратися самостійно, купують ліки і роблять все, щоб дитина жила, але малюки знаходяться у відділеннях мінімум по два місяці. Засоби та можливості молодих сімей закінчуються швидко.

 

Часто малюки народжуються з критичною вагою, і довгий час потребують підтримки і турботи дорослих.

Незважаючи на те, що в цьому відділенніє необхідне медичне обладнання, завжди залишається гостра необхідність у препаратах. І завдяки Вашій допомозі вдається оплачувати ці термінові прохання (адже часто просто немає часу чекати).

Два-три місяці пролітають, і дітей виписують додому. Як живуть далі ці малюки?

Батьки Ярослава Ковякіна розповідають, що він робить все, що належить у його віці, зараз прохворів (ну хто з дітлахів не хворіє?). Тихоненко Артем вдома, мама каже, що у них все добре. І є ще десятки малюків, які після лікарні повернулися додому. Радісно усвідомлювати, що тяжкохворі діти одужують і розвиваються нарівні зі своїми однолітками.

Ми дякуємо кожному з Вас, хто в цьому році допомагав і підтримував наших маленьких діточок, перераховував кошти на програму «Здорова дитина», а також залишав кошти в «скарбничках надії». Завдяки Вам ми змогли допомогти багатьом родинам у боротьбі за життя дітей. Спасибі Вам!

 

Ми сподіваємося на Вашу підтримку і в наступному році. Надати допомогу ви можете, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунокз поміткою «Здорова дитина», а також залишивши кошти в «скарбничках надії».

 

 

Проект «Хочу жити!»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар