«Дєньгі-дєньгі, дребєдєньгі…»

img

Новини

«Дєньгі-дєньгі, дребєдєньгі…»

Сьогодні з самого ранку, у мене в голові крутяться три слова з цієї пісеньки. І думка: «Що за меркантильність?»... Начебто за гроші не можна купити найголовніше: любов, щастя та здоров'я. Стоп. Здоров'я. Купити його неможна. Або все-таки можна?

Стикаючись з реаліями життя, розумієш, для того, щоб у дитини було здоров'я потрібні гроші. Не для того, щоб його купити, а щоб сплатити рахунок на операцію, купити ліки, оплатити реабілітацію. І нехай це не гарантія одужання, але величезний шанс.

Півроку назад, збираючи гроші для Ігора Марченка, ми всі сподівалися, що це йому допоможе. І це допомогло. Курс реабілітації в словацькій клініці «Аделі» та угорської клініці «Шопрон» принесли свої плоди - паралізована рука Ігоря стала працювати. Ігор і його батьки від усієї душі дякують усім, хто допоміг цьому диву статися. Для повної реабілітації хлопчикові потрібно ще кілька курсів в Угорщині з максимальною перервою між ними в 7 тижнів. І для цього потрібні гроші, гроші і ще раз гроші. Один курс коштує 560 євро, плюс 4500 грн. на дорогу та проживання, разом - 10 000 грн. за ще один маленький шанс на повне одужання. Зараз у нас є 2500 грн. Залишилось - 7500 грн.

Будь ласка, допоможіть Ігорю. Без вашої допомоги їм не впоратися.

Ви можете перерахувати кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «для Ігора Марченка» або передати нам особисто. З усіх питань, звертайтеся до керівника програми «Здорова дитина» Анастасії Осипової за тел: +380 999 377 558.

Проект «Допомога тяжкохворим дітям»

www.deti.dp.ua

Залиште свій коментар