Встигли! Знову встигли!

img

Новини

Встигли! Знову встигли!

Вчора стартував новий курс реабілітації Ігорка Марченка в клініці «Сопрон», Угорщина. Встигали з оплатою в останні дні перед самою поїздкою, тому що в цей раз збори на лікування Ігоря йшли дуже і дуже «туго». Чи то люди вже звикли і вже не так пильно звертають увагу на усміхненого веснянкуватого хлопчиська, чи то Ігорьок для багатьох став здаватися не таким вже й хворим...

Причин я не знаю, але на цей раз поїздка Ігоря була для нас повним «тарарамом»! Але все таки ми впоралися і ця метушня завжди для нас своєрідно приємна - адже вона закінчується благополучно і дітки, незважаючи ні на що, отримують необхідне лікування, необхідну допомогу.

Реабілітаційна путівка була оплачена, коли Ігор вже був на шляху до Угорщини.

Наступний курс буде складний. 23 квітня Ігоря чекають у Словаччині, в клініці «Аделі». Для того, щоб ефект був максимальний, фахівці порекомендували пройти перед «Аделі» курс в «Сопрон». Так що 13 квітня починається тривалий, півторамісячний «подвійний» курс для Ігорка. Вартість, звичайно, не мала і сім'я знову в складному становищі... Надія тільки на нас з вами.

Вартість курсу в «Аделі» становить 6819,75 євро.

Курс в «Сопрон» коштує 561 євро.

Загальна сума до зборів становить 7380,75 євро, що еквівалентно 73 807,50 грн.

Ми дуже чекаємо на вашу допомогу! Дуже віримо і хочемо, щоб Ігорьок став повністю здоровий!

Ваші пожертвування можна перерахувати на наші розрахункові рахунки з позначкою «Марченко Ігор»

 

Волонтер сім’ї Наталя 097 940 08 16

Мама Ігора Світлана 097 506 89 01

 

Проект «Допомога тяжкохворим дітям»

www.deti.dp.ua

 

 

Залиште свій коментар