Історія Ігоря Марченко

img

Новини

Історія Ігоря Марченко

До нас по допомогу звернулася мама Ігоря Марченка. Хлопчику скоро виповниться 8 років. Ігор інвалід, і у нього є своя історія ...

11 березня 2009 змінило життя цієї сім'ї назавжди, саме в цей день з діагнозом  вторинний дефект міжпередсердної перегородки Ігорю була проведена операція із закриття дефекту за допомогою оклюдера. Операція пройшла невдало, оклюдер не встановили, більше того після операції овальне віконце було розширено від 8 мм до 1.4 см. Тоді лікарі порекомендували встановити інший оклюдер, якого на той момент у лікарнях Україні не було. Саме такий оклюдер повинен був підійти до індивідуальної будови серця дитини. Тому вдруге Ігоря оперували в словацькій клініці Йозефа Машура, вартість операції склала 11 129 євро. Вся необхідна сума збиралася у борг і по частинах. Операція пройшла вдало і зайняла всього 10 хвилин!

На жаль, на цьому історія Ігоря не закінчується... Під час першої  операції у дитини трапився ішемічний інсульт в підкіркових ядрах і скроневої частки ліворуч, утворюючи лікворну порожнину неправильної форми. Це призвело до руйнування  клітин головного мозку, що відповідають за рухову  функцію організму - паралічу правої руки та ноги.

Повна реабілітація дитини можлива в словацькому реабілітаційному центрі «Аделі», який спеціалізується на захворюванні Ігоря. Перший курс реабілітації призначений з 01 по 27 серпня 2011 р., його вартість складає 7 070,40 євро. Лікарі центру «Аделі» прогнозують, що Ігорю знадобитися три таких курси.

На сьогоднішній день мама Ігоря не працює, у зв'язку зі станом здоров'я сина. Лікування виснажило всі фінансові ресурси сім'ї.

Дитинство - найчудовіша пора! Давайте разом допоможемо хлопчику знов знайти здорове дитинство. Адже цього заслуговує кожна дитина на планеті!

ВІДЕОРОЛІК

Пожертви можна перераховувати на наші розрахункові рахунки  з позначкою «На лікування Марченка Ігоря».

Контактна особа: керівник програми «Здорова дитина» Наталія Савченко тел. (056) 789 06 60, +38 097 940 08 16.

Залиште свій коментар