Реабілітація в Трускавці

img

Новини

Реабілітація в Трускавці

Кожні два тижні у реабілітаційному центрі ім. Козявкіна в м. Трускавець заїзд дітей на курс реабілітації. Останнім часом майже на кожен заїзд потрапляє одна дитина, реабілітацію якому допомагаєте оплатити ви. Вчора 22 жовтня мав розпочатися двотижневий курс реабілітації для Юлії Ремез і Тригуб Аліни. Але в п'ятницю в школі, де навчається Юля, отруїлися діти. Юля була в цьому числі. Два дні дівчинка провела в реанімації. Зараз її виписали, але невролог відклав курс реабілітації мінімум на місяць. Але путівка для неї вже оплачена. Загальна вартість двох путівок 11870 грн. Частина цієї суми було зібрано завдяки Ігорю Собкота«Острову класики». Другу половину вдалося оплатити завдяки вашій допомозі.

Хотілося б розслабитися і трохи перепочити, але, на жаль, немає часу. Наступний заїзд в клініку 5 листопада, і двоє діток Чекан Кирило і Бондаренко Олександрзаписані на цю дату. А на оплату цих поїздок просто немає коштів. 19 листопада має початися курс реабілітації в клініках Козявкіна (одна в Трускавці, інша у Львові) для Анастасії ОлійникіКузмічевой Владислави . Загальна вартість путівок для цих двох дівчаток 11 112,5 грн.

Нам дуже-дуже потрібна Ваша допомога, для оплати цих курсів реабілітації. З початку року тільки в Трускавець було оплачено 10 путівок на загальну суму 58 307,91 грн.

Я вірю, що 22 982,50 грн нам теж під силу. Допомогти цим дітям можна кількомазручнимидля вас способами. Перерахувати кошти на наш розрахунковий рахунокз поміткою «на програму« Здорова дитина», пожертвувати в наші скриньки надії, передати особисто. З усіх питань дзвоніть нам за тел.: (056) 732-48-07 або 38 099-937-75-58 і я постараюся на них відповісти.


 

Анастасія Осипова

керівник програми «Здорова дитина»

Проект «Хочу жить»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар