Жіночі нежіночі проблеми

img

Затишок

Жіночі нежіночі проблеми

Прийомна сім'я Яценко Віти Вікторівни проживає в селі Зоря Томаківського району Дніпропетровської області. У сім'ї виховуються три дівчинки-красуні:Наташа, Інна та Оленка. Віта Вікторівна виховує дівчаток одна. Вона вчить дочок вести домашнє господарство. Намагаються робити все разом, спільно.

Прийомна мама докладає всі сили, щоб створювати комфортні умови для проживання і розвитку своїх донечок. Своїми силами зробила ремонт в кімнатах, облаштувала їх меблями, щоб у дітей був свій куточок і свій простір. На даному етапі в сім'ї залишається невирішена проблема, пов'язана з ремонтом передньої кімнати, установкою вхідних і міжкімнатних дверей, утепленням даху. Наявність чоловічого плеча і сильних рук змогли б значно покращити ситуацію, але, на жаль, дівчаткам доводиться діяти самостійно. Сім'я не має фінансової можливості охопити такий обсяг робіт. А так хочеться швидше зробити будинок затишнішим і теплішим.

Давайте спільними силами постараємося допомогти прийомній сім'ї Віти Вікторівни Яценко та зберемо для них 14 500 грн. Ваші пожертви можна перерахувати на наші розрахункові рахунки з позначкою «на проект «Затишок». Заздалегідь дякуємо за підтримку і взаєморозуміння небайдужих людей.


З усіх питань звертайтеся

+380 56 788 21 93

керівник проекту «Затишок»

Кулик Оксана

kulyk@deti.dp.ua

Залиште свій коментар