Сироту позбавили житла

img

Новини

Сироту позбавили житла

В минулому році доля посміхнулася ще одному хлопчикові, дванадцятирічному Воробйову Владиславу. Він рано втратив матір, батька зовсім не знав, і ось знайшлися добрі люди, які взяли його на виховання в свою сім’ю. Це прийомна сім’я Гнилозуб з Апостолівського району, про яку ми вже писали на сторінках нашого сайту.

Прийомна мати, Людмила Іванівна, звернулася до нашої організації з проблемою, яка спіткає практично всіх дітей, які з якихось причин втрачають батьків. Це житлове питання.

Владик разом з мамою мешкали в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська, в будинку, який був поділений на 3 квартири. Частина будинку №1а, в якій вони мешкали, раніше належала його дідові, але мати не вступила в спадщину, так як була допущена помилка в нумерації частини будинку при реєстрації діда. Дід був помилково зареєстрований в квартирі №2 цього ж будинку №73. Через цю помилку, після смерті матері, за Владиславом закріплене житло, до якого він не має відношення, а не те, в якому він дійсно мешкав, чим порушено його житлові права. Пізніше за нашим зверненням виконкомом було виправлено дану помилку. Проте, сусід, який мешкає в квартирі №2, знаючи про допущену помилку, бачачи, що хлопчика забрали в притулок, а потім в прийомну родину, зі спокійною совістю зайняв порожнє приміщення. Він проломив стіну, вставив міжкімнатні двері і з’єднав квартиру Влада зі своєю.

Від виконкому Красногвардійської у місті Дніпропетровську ради ми чекаємо РЕАЛЬНОГО, а не на паперах, поновлення права Влада на свою родинну домівку. Сподіваємося, що влада міста візьме цю ситуацію під особистий контроль.

Як захистити дітей-сиріт від свавілля оточуючих? Як примусити державні органи опіки якісно виконувати свої обов’язки щодо захисту прав дітей? Про ці та інші питання дивіться програму «Больова точка» на 34каналі 04.04.2013 о 21.00.

Не будьте байдужими до проблем дітей, подивіться програму і пишіть нам свої відгуки та коментарі.


З усіх питань звертайтеся

+380 93 345 94 71, (056) 778 17 29,

chupita@deti.dp.ua

керівник проектів

Чупита Оксана Володимирівна

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар