Усім в цьому світі потрібна домівка

img

Затишок

Усім в цьому світі потрібна домівка

Дев'ять років потому двох хлопчаків-підлітків і їх маленьку сестричку соціальні працівники забирали з порожнього будинку... Там не було ні меблів, ні одягу, а з ремонтом стіни, напевно, і зовсім знайомі не були. Батьків дітей позбавили батьківських прав, і брати з сестрою залишилися в дитячому будинку «Сім’я».

 

 

Роки йшли, тато і мама давно померли, а будинок прийшов уще більшезапустіння. Тепер 23-річному Вадиму і 19-річному Артему жити ніде, а дуже скоро «додому» з дитячого будинку повернеться їх сестра Даша. Хлопці, як могли, привели житло в належний стан, але на повний ремонт, заміну вікон та вхідних дверей коштів не вистачає.

Той, хто жив у квартирі з перекошеними від вогкості і старості дверима і вікнами, з протягами і сантехнікою часів царя Гороха, яка вічно загрожує прорвати - той знає, як не хочеться ввечері повертатися в таке житло. Як важко, коли перераховуючи поломки, раптом розумієш, що треба ремонтувати абсолютно все, і матеріально це тобі не під силу.

Немає коштів, щоб встановити 6 вікон і вхідні двері - на це необхідно 6 500,00 грн.Вадим та Артем Кібка будуть безмежно вдячні, якщо їм протягнуть руку допомоги.

Давайте разом допоможемо хлопцям знайти дах над головою і грунт під ногами, впевненість у завтрашньому дні.

Ваші пожертви можна перерахувати на наші розрахункові рахунки з позначкою «на проект «Затишок».


З усіх питань звертайтеся

+380 93 345 94 71, (056) 778 17 29,

chupita@deti.dp.ua

керівник проектів

Чупита Оксана Володимирівна

Проект «Затишок»

www.pomogaem.com.ua


Залиште свій коментар