Побачити - диво

img

Новини

Побачити - диво

Сьогодні подзвонила мама нашого спільного улюбленця і сонечка Юрочки. Вона дзвонила дізнатися, чи допоможемо ми їм цього разу купити такі потрібні, але дуже дорогі для них ліки. Я змогла тільки знизати плечима і висловила спільну думку, що постараємося. В її голосі була надія і подяка.

 

У Юрочки атрофія зорового нерва обох очей. Торік він пішов у перший клас, і через шкільні навантаження зір погіршився, він став бачити дуже погано, хоча ходить в спеціалізовану школу. Мама місця собі не знаходила через те, що синок так стрімко втрачає зір. Вона просила у нас допомогти Юрі, і ми їм з великим задоволенням допомогли купити ліки. Юра з мамою пролікувалися протягом червня і серпня у Дніпропетровській дитячій клінічній лікарні відділенні офтальмології, прокололи всі необхідні на той період медикаменти в червні, а у вересні лежали в Дніпропетровській міській клінічній лікарні № 5, але лікування потрібно повторювати кожні півроку.

Вони не опускають руки і знову звертаються за допомогою до нас з вами. Справа в тому, що на початку грудня Юрчику з мамою знову необхідно лягати до Дніпропетровської дитячої клінічної лікарні. Але апаратне лікування повинно поєднуватися з уколами, вартість церебракуріна 4 120 грн, а ми зібрали всього лише 750 грн. Цієї суми, на жаль, не вистачить, тому і мама, і Юрочка, та й ми теж, просимо всіх, хто може надати допомогу в зборі необхідної суми на медикаменти.

Мама розповідала, що вони з малюком їздили в Київ, там зайшли в Києво-Печерську лавру і синок біля кожних мощей святого нахилявся, цілував і шепотів тихенько:

- «Допоможіть, будь ласка, нехай я одужаю. І зможу з братом грати в футбол»!

А я думаю, що у Юрочки буде все добре, інакше й бути не може, адже дитина так вірить в чудеса.

Давайте всі разом допоможемо нашому Сонечку вчасно отримати таке важливе лікування! І не втрачати більше зір!!!

Перерахувати кошти ви можете на наші розрахункові рахунки з позначкою «Для Юри Пєки». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не покидаючи наш сайт, в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.

 


З усіх питань звертайтеся

Керівник програми «Здорова дитина»

Бут Карина

(056)732-48-07

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар