Смурфодоброта

img

Клуб мандрівників

Смурфодоброта

Мій перший похід з дітьми-сиротами - вихованцями дитячих будинків сімейного типу в кінотеатр відбувся майже два роки тому. Саме тоді нам випала унікальна можливість подивитися прекрасний мультфільм «Смурфики». Як здорово, що час спливає, а відносини з «Кіносистемою» не закінчуються. Коли цього року пройшла прем'єра мультфільму «Смурфики 2», нас знову запросили до кінотеатру.

 

 

24 серпня, на день Незалежності України, 15 вихованців дитячих будинків сімейного типу Іванець і Грищук (з Дніпропетровська) змогли подивитися продовження історії про життя добрих крихітних гномиків, що так полюбилася дітям. Основна думка цього комедійного мультфільму полягає в тому, що кожна людина на землі має право на те, щоб залишатися, насамперед, особистістю, мати свою сім'ю і друзів, які завжди зрозуміють, прощають і підтримують.

Головна мораль кінострічки якраз дуже збіглася з основною метою даного заходу. Діти з дитячих будинків знайшли для себе сім'ю і друзів в якості один одного, найдобріших матерів-вихователів. І хоч вони не мають біологічних батьків, це не заважає їм розвиватися, отримувати любов і добро, і просто радіти життю. Адже, «головне - не той, хто тебе створив, а той, хто вклав у тебе душу» (Смурфики). І для того, щоб душа ставала прекраснішою, важливо мати навколо себе людей, які будуть тобі допомагати в усіх складних ситуаціях і направляти на правильний шлях.

Ми від усієї душі дякуємо кінотеатру «Комунар» за чудову можливість ще раз доторкнутися до цієї дивовижної чарівної казки. Всі діти, як батьки-вихователі, так, і самі волонтери, отримали величезне задоволення від перегляду мультфільму «Смурфики 2».

 

P.S. Дорогі батьки-вихователі, якщо у вас виникає бажання так само незабутньо провести вихідні, звертайтеся до нас, і ми постараємося подарувати дітям свято.

 

Допомогти малюкам побачити світ може кожен, надавши посильну підтримку проекту «Клуб мандрівників». Ви можете зробити посильну пожертву зручним для вас способом.

 


З усіх питань звертайтеся

Бут Карина

+38 098-400-37-84, (056) 732-48-07

Проект «Клуб мандрівників»

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар