Хатина з лози перетворилася на двоповерховий будинок

img

Затишок

Хатина з лози перетворилася на двоповерховий будинок

У місті Верхньодніпровську Дніпропетровської області живе сім'я Лубенець Алли Миколаївни та Валерія Миколайовича. Вони виховують трьох кровних дітей та вісьмох прийомних.

Саме завдяки автокатастрофі, яка сталася в грудні 2007 року, почався новий етап у їхньому сімейному житті – прийомні діти. Для того, щоб взяти малюків до себе, батькам було висунуто сувора умова - збільшення житлової площі. У терміновому порядку подружжям були розпочаті ремонтно-будівельні роботи. Через рік з будівлі 1921 року, яка була сплетена з лози і без фундаменту, у них виріс будиночок-грибок. У підсумку, з загальної площі 43 кв.м. будинок стрімко збільшиться до 104 кв.м. І це тільки перший поверх.

На сьогоднішній день для Валерія та Алли залишається відкритим питання про закінчення ремонтних і будівельних робіт другого поверху будинку, щоб створити додаткову житлову площу. Також необхідно зробити сходи між поверхами. Адже будівництво, як відомо, вимагає великих фінансових витрат. Сім'я не має можливості виділити зі свого бюджету суму в 10 000 гривень, необхідну для реалізації планів з облаштування будинку. Будемо вдячні всім, хто відгукнеться і допоможе родині Лубенець.

Ваші пожертвування можна перераховувати на наш розрахунковий рахунок.

 


 
По всим питанням звертайтесь

Керівник проекту «Затишок»

Кулик Оксана

+380 56 788 21 93

kulyk@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар