Тренінг «Посилення спроможності громади та розвиток комунікації між мешканцями села»

img

Новини

Тренінг «Посилення спроможності громади та розвиток комунікації між мешканцями села»

«Пліткар – той, хто говорить з вами про інших; зануда – той, хто говорить з вами про себе; а блискучий співрозмовник – той, хто говорить з вами про вас».

 

Ленс Керк


Якщо говорити простими словами, комунікація – це спілкування. Воно дозволяє не тільки повідомити співрозмовнику інформацію, а й разом вирішити спільні завдання й проблеми: розподілити обов'язки, скласти план дій. Тобто від якості комунікації залежить продуктивність співпраці. Мовчання, звичайно, золото, але без обміну інформацією розумні думки іржавіють.

Щоби кожного члена громади було поінформовано про всі проведені заходи йплани на майбутнє, щоби спільно приймати оптимальні рішення, благодійний фонд «Помагаєм» організовує тренінг «Розширення можливостей громади, ази фандрейзингу та розвиток комунікації між жителями села».

Тренінг відбудеться за адресою: с. Волоське, вул. Поштова, 4а.

Дата проведення: 08 жовтня 2016 року.

Початок реєстрації: з 9.30.

Початок тренінгу: 10.00.

Тривалість: 6 годин.

Тренер: Андрій Пінчук.

Учасники: квартальні та громадські активісти Новоолександрівської об’єднаної громади..

Взяти участь у тренінгу можливо за попередньої реєстрації за телефоном: 067 632 69 94, керівник проекту Оксана Володимирівна Чупіта,programs@pomogae m.com.ua.

Захід проводиться благодійним фондом «Помагаєм» в рамках конкурсу міні-грантів проекту «Посилення громадянського суспільства у місцевих громадах», проведеного ГО «Нова генерація» за кошти Національного фонду розвитку демократії США(NED).



Залиште свій коментар