Як ми провели переможні вихідні

img

Новини / Заходи

Як ми провели переможні вихідні

На минулих вихідних вся наша країна відзначала День Перемоги у Великій Вітчизняній Війні. Безліч людей не тільки намагалися виїхати на шашлики за місто, а й провели ці вихідні в Дніпропетровську. Для тих, хто вирішив залишитися на вихідних в місті, на центральних майданчиках Дніпропетровська проходили веселі, цікаві та корисні заходи. Ми також не залишилися осторонь.

 

9-10 травня в парку ім. Шевченка (м. Дніпропетровськ ) проходила выставка-ярмарок "Hand Made".Завдяки нашим волонтерам, які створюють різні прекрасні поробки, а потім передають нам для благодійного ярмарку, Фонд "ПОМОГАЕМ" теж взяв участь у цьому заході. А 10 травня аналогічна виставка проходила у Воронцовському парку, і тут ми теж були присутні зі своїми виробами. Було продано кілька робіт і зібрані пожертвування в скриньку.

10 травня також наших волонтерів можна було побачити в центрі міста - на Європейській площі біля Пасажу на вуличному фестивалі «Здорова молодь - здорове майбутнє». Цих волонтерів легко було впізнати, бо це були наші дорогі клоуни, які у вільний від основних занять час відвідують заняття в школі клоунів і ходять в дитячі відділення лікарень, щоб підняти настрій маленьким пацієнтам. А у вільний від відвідування лікарень час, клоуни ще й беруть участь у різних заходах нашого фонду.

Акцію «Здорова молодь - здорове майбутнє» провели наші друзі, громадська організація «Фенікс». Учасники закликали жителів міста вести здоровий спосіб життя, займатися спортом і відмовитися від шкідливих звичок. Приклад бадьорості духу і тіла показували спортивні і танцювальні колективи нашого міста, боксери, майстри східних єдиноборств, команда Street Workout, театр «Чародій». А наші клоуни доносили важливість здорового способу життя до найменших городян. Фотозвіт з заходу «Здорова молодь - здорове майбутнє» дивіться тут.

Результати Переможних вихідних - море позитиву, багато нових знайомих та 500 грн пожертвувань, які підуть в скарбничку програми Здоров'я.

Залиште свій коментар