Запрошуємо до Школи клоунів

img

Анонси / Доктор Клоун / Школа клоунів

Запрошуємо до Школи клоунів

Друзі! Якщо у вас бажання дарувати дітям радість і знайдеться вільний час, запрошуємо пройти підготовку в Школі клоунів, і приєднатися до команди фахівців із гарного настрою.

Випускники Школи лікарняної клоунади, озброївшися всесильним сміхом, допомагатимуть одужувати дітям у відділеннях дитячих лікарень, інтернатах і дитячих реабілітаційних центрах Дніпропетровської області.

Світовій медицині давно відомо, що сміхотерапія творить чудеса: зміцнюєімунну систему, робить позитивний вплив на серцево-судинну й бронхо-легеневусистеми, налагоджує комунікацію між людьми й навіть зменшує біль і стрес. Чарівні ліки сміх широко використовуються в США йЄвропі, а в Ізраїлі навіть вузи готують докторів клоунів. Потроху про чудо-таблетку дізнаються й у країнах СНД. На сьогоднішній день лікарняні клоуни «чергують» в лікарнях Харкова, Львова та Запоріжжя.

У Дніпропетровську лікарняна клоунада з'явилася ще в 2007 році йнастільки швидко стала розвиватися, що виникла потреба створити Школу клоунів. Команда фонду «Допомагаємо» так і зробила. Ось уже чотири роки поспіль Ян Томаш Рогала, клоун із величезним стажем, навчає всіх бажаючих абсолютно безкоштовно. У вересні оголошений новий набір до нашої Школи клоунів. Заняття будуть проходити раз на тиждень в центрі міста.

А що ти думаєш з цього приводу? Ти мріяв допомагати дітям, подарувати шматочок щастя або бути дитячим лікарем, але так і не закінчив медичну академію? Стати Доктором Клоуном, маючи бажання й мінімальні здібності може кожен! Приходь до нашої школи, і невід'ємною частиною твого життя стане приносити радість, щастя, сміх і зцілення іншим.

Діти чекають на вас! Подаруйте дітям радість!

З питань запису в Школу клоунів звертайтеся:

Керівник Школи клоунів

Ян Томаш Рогала

+380 95 83 99 125

j.t.rogala@gmail.com

http://doctorclown.org/

 

Залиште свій коментар