Подаруй дитині радість!

img

Школа клоунів

Подаруй дитині радість!

Не таємниця, що позитивні емоції подовжують життя і укріплюють здоров’я, особливо вони корисні тим, хто знаходиться на лікуванні. Спеціально проведенні досліди довели, що здоров’я дітей покращується пропорційно покращенню їх настрою. У дитини, захопленої чимось окрім своєї хвороби, виникає бажання і сили для боротьби з недугою. І тоді можуть статися справжні дива.

Однією з важливіших задач в допомозі тяжкохворим дітям є полегшення їх морального стану. Для цього використовується арттерапія, клоунотерапія і ігротерапія.

Спільно з нашим другом Яном Томашем Рогалло (ГО «Сім’я»), який вже 16 років займається клоунотерапією в різних країнах світу, ми відкриваємо «Школу клоунів». Вже декілька років Ян дарує радість і надію на одужання маленьким пацієнтам Дніпропетровської області, відвідуючи відділення дитячих лікарень з веселими візитами. Клоунотерапія – один з методів терапії, який покликаний нести дітям радість для поліпшення психологічного стану дитини через сміх, подив, захоплення та інші позитивні емоції. Така терапія сприяє психосоціальній реабілітації дітей, що страждають, їх адаптації до життя в хворобі, виробленню позитивного ставлення до дорослих у білих халатах.  

Якщо у вас є вільний час  та бажання дарувати хворим дітям радість, запрошуємо вас пройти підготовку в «Школі клоунів», і приєднатися до команди лікарняних спеціалістів «гарного настрою». Заняття розпочнуться в червні.

Маленькі пацієнти Дніпропетровська чекають на вас. Подаруйте дітям радість!

 

Для того щоб записатися до «Школи клоунів», необхідно написати на нашу електронну адресу: mail@deti.dp.ua з прмміткою «Школа клоунів» або зателефонувати по телефону (056) 732 48 09.

Залиште свій коментар