«Колиска надіїї» сяє веселкою!

img

Новини

«Колиска надіїї» сяє веселкою!

Наша «Колиска» була створена 6 серпня 2009 року з метою допомоги людині з незміцнілою надією на одужання від тяжкої хвороби, на знаходження люблячих батьків та міцної дружньої родини, допомоги в соціальній адаптації. Два роки активної діяльності призвели не тільки до позитивних результатів, але також з'ясувалося, що існує організація з подібною назвою і сферою діяльності, з якою нас часто стали плутати. Незважаючи на те, що до назви «Колиска надії» вже встигли звикнути і полюбити не тільки співробітники і волонтери, а також всі, з ким ми працюємо, рішення про зміну назви було прийнято беззастережно.

Наступний, головний, етап - вибір нової назви. Для нас дуже важливо, щоб воно повністю розкривало місію та діяльність організації, тому кожен з нас до питання підійшов серйозно і відповідально. У виборі брало участь більше 60 назв. Тому ніхто одразу навіть не звернув увагу на вимовлене кимсь дуже тихо: «Сяйво веселки». Але, як кажуть, «чому бути, того не минути». Несміливо сказане тоді - це саме те, що нам потрібно сьогодні!

Адже веселка - не просто гарна кольорова смуга на небі, насамперед це символ надії. Це біблійний символ добра, прощення, торжества життя над смертю. Вона з'явилася, коли Ной вийшов на землю з ковчега у вже перетворений світ. Саме тоді веселка стала символом нової землі і нових відкриттів!

Ця назва, на наш погляд, ідеально розкриває місію та діяльність організації, яка бореться за життя хворих дітей та благополуччя дітей-сиріт.

Ми свято віримо в слова капітана Врунгеля: «Як ви яхту назвете, так вона і попливе» і сподіваємося, що на наш корабель чекає довгий і цікавий шлях!

Залиште свій коментар