Заради життя допомагати просто

img

Сучасна лікарня

Заради життя допомагати просто

Дніпропетровська обласна благодійна організація «Сяйво веселки» стала генеральним партнером Благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто» в реалізації проекту «Дитинство для всіх!».

Мета проекту «Дитинство для всіх!» - сприяння якнайшвидшому одужанню дітей шляхом поліпшення умов їх перебування в лікарні, в тому числі за допомогою модернізації медичного обладнання, надання комплексу соціальних послуг дітям та їх близьким, створення позитивного настрою на одужання.

В рамках цього проекту з 01 квітня по 31 серпня в будь-якому банкоматі ПриватБанку можна буде зробити благодійний внесок для придбання медичного обладнання для лікування онкологічних захворювань у дітей.

Допомогти просто! Потрібно лише вибрати суму пожертвування і підтвердити перерахування коштів.

Навіть якщо велика кількість людей пожертвує по копійці, ця сума допоможе врятувати життя багатьох дітей.

 

Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати просто!» Діє з 2009 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф. В рамках програми «Допомагати просто!» Вже зібрано 6 935 737 грн.

 

Проект «Сучасна лікарня»

www.deti.dp.ua

Залиште свій коментар