Терміново врятувати Віку!

img

Новини

Терміново врятувати Віку!

Нарешті, йдуть холоди, а на їх зміну приходить сонячна погода, все навколо оживає, і від цього на душі стає добре. Як чудово, що зима не вічна. Але, на превеликий жаль, навіть весна не може принести радість одній чудовій родині.

 

Зовсім недавно до нас зателефонувала стривожена жінка. Проконсультувалася, як ми можемо допомогти її дитині. Наступного деня прийшов чоловік цієї жінки, Віталій. Він нам і розповів про трагедію, що трапилася.

Їх маленьку дворічну доньку звуть Вікторія. У неї великі опіки ІІІ ступеня, уражено 25% тіла. Дитина знаходиться на лікуванні в обласній дитячій клінічній лікарні міста Дніпропетровська. Були проведені операції, але потрібно ще. Такі рани загоюються значно повільніше і вимагають особливого догляду. Тому цей період може тривати досить довго і коштувати дорого, адже після лікарні потрібно ще півтора року реабілітації. Вже протягом місяця батьки борються з проблемою, але грошей катастрофічно не вистачає.

Звичайно ж, ми бажаємо Вічці одужання, але на лікування потрібні терпіння і кошти. Тому ми просимо всіх небайдужих людей! Перераховувати ваші пожертви на наші розрахункові рахунки з позначкою «на проект« Хочу жити!».

 

 


З усіх питань звертайтеся

+38 099-93-77-558, (056) 732-48-07,

osipova@deti.dp.ua

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

Проект «Хочу жити!»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар