«Чиніть з іншими так, як ви хочете, щоб вони чинили з вами»

img

Ти не один

«Чиніть з іншими так, як ви хочете, щоб вони чинили з вами»

Кожен день повз нас пробігають сотні людей, у них свої турботи, плани і мрії, свої радощі і горе ...

На зупинці метушаться черги постійно чогось чекають, проводжаючих, нервово палять, безперервно говорять, чимось скривджених, сперечаються і просто нудяться в очікуванні людей. А повз них потоком проїжджають залізні купи металу - машини: дорогі, з тонованим склом, їдуть, не знаючи втоми, хто куди. Це місто, і його кам'яна влада не може не залишити слід в серцях його жителів.

В черговий раз, вдивляючись у ці нескінченні потоки, мене, немов блискавкою, осяяла думка: як же це сталося, що ми перестали помічати що коється навкруги, все те, що не стосується нас самих? Ми відгороджуємося від всього, що відбувається в світі непрохідною стіною, приміряючи на себе маску байдужості. В очах людей неначе застиг німий крик відчаю: «не чіпайте мене, і я вас не чіпатиму». І раптом прийшла рятівна думка: «А хто ж, якщо не я? Хто ще відгукнеться і протягне руку допомоги?»

О, якби кожен починав з себе!

Але світ не без добрих людей! Скільки існує на світі гарячих сердець, готових, перемагаючи свій біль і страх відгукнутися і прийти на допомогу тим, хто цього потребує більше.

Саме ті, хто недавно був у біді, найчастіше відгукуються першими.

Від постійної суєти і проблем настільки зачерствіли наші серця, що ми перестали замислюватися про те, що якасьмаленькапокинута дитина, десь там потребує моральної та фізичної допомоги.

Наша організація часто стикається з подібного роду труднощами. Наприклад, завжди досить гостро стоїть питання про необхідність відвезти щосьу лікарню.

Існує постійна проблема в пошуку волонтерів з машиною.

Завдяки небайдужим людям ми передали 17 упаковок підгузків різних розмірів дитячій міській клінічній лікарні № 3 ім. проф. Руднєва та дитячої міської клінічної лікарні № 6.

Ми від усього серця хотіли б подякувати всіх небайдужих людей, які жертвуючи часом, своїми силами і засобами не проходять повз чужої біди.

У Біблії говориться: «Чиніть з іншими так, як ви хочете, щоб вони надходили з вами».

Якби всі люди, хоча б на мить пригальмували свій божевільний ритм життя і, завмерши на секунду, заглянули б всередину себе, в свою душу... тоді, можливо, світ би став набагато красивіший, і нещасних, самотніх людей стало б значно менше!

 


З усіх питань звертайтеся

+38 099-93-77-558, (056) 732-48-07

osipova@deti.dp.ua

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Савицька

Проект «Ти не один»

Залиште свій коментар