Ангел з діагнозом ДЦП

img

Новини

Ангел з діагнозом ДЦП

Давайте прислухаємося до музики імен. Так, саме до музики, тому що вона лежить в основі кожного імені. В музичному творі, написаному талановитим автором, важливий кожен звук. Їх гармонія впливає на душу людини, викликаючи найрізноманітніші емоції. Ім'я має дуже велике значення в житті людини.

 

Нещодавно до нас в організацію звернулася мама з донечкою. Дівчинку звати Ангеліна. Це ім'я походить від пізньолатинского чоловічого імені «Ангелус», що походить від грецького «Ангелос», і означає «вісниця, ангел». І справді, ця дівчинка незвичайна. Нещодавно їй виповнилося 7 років. Але малятко не може повноцінно розвиватися, бо ще в дитинстві лікарі поставили їй страшний діагноз: ДЦП.

На даному етапі, за спостереженнями психіатра, рівень інтелектуального розвитку дівчинки майже в нормі. «Донечкасамостійно їсть, п'є, частково вміє знімати одяг, проситься в туалет, підгузниками ми не користуємося, а ще вона допитливо переглядає книги, дивиться мультфільми та повчальні програми, запам'ятовує вірші, імена, обличчя, реагує на зауваження, орієнтується в часі і просторі», - розповідає мама Ангеліни. Також дитина толерантно ставиться до різних оздоровчих процедур: ЛФК, фізіотерапії, приймає ліки без роздратування. Медична підтримка здоров'я крихітки повинна бути систематичною, для цього дитині постійно потрібно дуже дорогі ліки - цереброкурін. Але пенсія, яку встановиладержава, забезпечити цього дорогого лікування не може. Працювати теж немає можливості, так як мама завжди прив'язана до Ангеліни, а ще в їхній родині є старша донька-підліток, якій теж потрібно приділяти увагу. Ходить Ангеліна тільки з підтримкою, потребує розробки суглобів, фізичних вправ і загальноосвітніх контактів.

Ми звертаємося до всіх небайдужих людей! Допоможіть цій чудовій родині придбати цереброкурін, вартість якого 4 120 грн, який так необхідний для здоров'я дівчинки. Ваші пожертви можна перерахувати на наші розрахункові рахунки з позначкою для «Ангеліни Жукової».

 


З усіх питань звертайтеся

+380 99 93 77 558, (056) 732-48-07,

osipova@deti.dp.ua

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осіпова

Проект «Хочу жити!»

Залиште свій коментар