Благодійна ініціатива «Збережи дерево - врятуй дитину!»: На що збираємо гроші

img

Заходи / Сучасна лікарня

Благодійна ініціатива «Збережи дерево - врятуй дитину!»: На що збираємо гроші

 

Перфузора (шприцевий інфузійний насос)

Малюкам, які народилися передчасно, життєво необхідний спеціальний догляд. Дихати, їсти, очищати організм їм допомагають спеціальні прилади, а спеціальний інкубатор для новонароджених підтримує температуру тіла і захищає від інфекцій. Якщо забезпечити їм необхідний догляд та лікування, - вони будуть жити!

Перфузора використовується при введенні ліків та харчування в організм дитини. Він забезпечує високоточне дозування ліків і рівномірне потрапляння їх в організм дитини, що рятує від розвитку побічних реакцій і ускладнень. Іноді для однієї дитини необхідно три таких насоса одночасно: для введення поживних речовин, ліків та серцевих препаратів.

У відділення для недоношених дітей № 6 Дніпропетровської дитячої міської клінічної лікарні № 6 потрапляють недоношені діти вагою від 500 г з усієї області, воно розраховане на 40 ліжко-місць, необхідно 27 перфузорів. Відділення лише на третину забезпечено таким устаткуванням. Вартість одного насоса від 11 600 грн, а він допоможе врятувати багатьох дітей.

 

Кардіомонітор

Кардіомонітор - апарат для цілодобового контролю за станом серцевої діяльності (запис електрокардіограми відтворюється на екрані); при порушеннях ритму подається автоматичний сигнал тривоги. Для дитячої онкології - він відстежує життєві показники організму дитини, яка проходить хіміотерапію. Це дає можливість своєчасно реагувати на зміни в діяльності життєво важливих органів і попереджати негативні наслідки, які можуть бути викликані препаратами, які використовуються при лікуванні онкологічних захворювань.

 

У відділенні планової хірургії обласної дитячої клінічної лікарні, розрахованому на 40 місць, у тому числі 10 онкологічних. Таких кардіомонітором взагалі немає. Вартість одного - від 15 000 грн.

 

Збирайте макулатуру вдома, на роботі і беріть участь у благодійній ініціативі «Збережи дерево - врятуй дитину»! Кошти, зібрані від здачі макулатури підуть на придбання даного обладнання для дитячих відділень лікарень м. Дніпропетровськ.

Захищаючи екологію - допомагаємо врятувати життя дітей.

Адреси пунктів прийому та подробиці акції тут. Ви також можете просто зробити пожертвування на придбання обладнання, перерахувавши гроші на наш розрахунковий рахунок з поміткою «На преокт «Сучасна лікарня».

Залиште свій коментар