Прекрасний подарунок напередодні свята

img

Ти не один

Прекрасний подарунок напередодні свята

Сьогодні, напередодні свята Святителя Миколая Чудотворця, хочеться поділитися з вами чудовою новиною про прекрасний подарунку для інфекційного відділення для дітей раннього віку Дніпропетровської обласної клінічної лікарні № 6.

Наче сам Святитель подбав про цих малюків і напередодні свого свята руками добрих, чуйних людей, що зібрали гроші на форумі, подарував дітям диво.

Цікаво, що сам святий Миколай ще за життя на землі завжди знав людські біди, потреби і допомагав людям у найважчих ситуаціях. Скільки буває таких випадків у житті, коли опускаються руки і, здається, що виходу немає, але раптом все вирішується і не без допомоги згори. Так вийшло і цього разу.

Про потреби дітей-відмовничків, у яких немає поруч добрих і люблячих батьків, думаю, не варто навіть говорити. Всі розуміють, коли в родині з'являється перша довгоочікувана дитина, батьки витрачають на неї весь вільний час, намагаються постійно приділяти їйувагу, дарувати посмішки і радість, прагнуть зробити все, що від них залежить, для того, щоб малюк повноцінно ріс і розвивався. А в лікарнях, де знаходяться десятки відмовничків, медперсонал не може приділити достатньо часу і уваги кожній дитині, ось немовлята так і лежать самі-самісінькі. Саме тому для них так важливі яскраві, розвиваючі іграшки над ліжечком.

Розглядаючи фігурки, щокрутяться під музику, діти вчаться концентрувати увагу на рухомих предметах - таким чином, розвивається фокусування погляду. А музичний супровід або звуки природи сприяють розвитку слухового сприйняття, а також емоційному і когнітивному розвитку. Все це викликає у дитини інтерес до навколишнього світу за межами ліжечка.

Так як у своїх рухах малюки ще сильно обмежені, та й до того ж, у лікарні їх не можуть постійно носити на руках, мобіль стає просто паличкою-виручалочкою для таких дітей.

І наостанок хочеться подякувати всім, хто відгукнувся і взяв участь у цій великій справі допомоги дітям. Спасибі Вам за чуйність і здатність співпереживати, вміння і бажання підтримати тих, хто цього потребує.

 


З усіх питань звертайтеся

Менеджер проекту «Ти не один»

Тетяна Зайва

(056)732-48-07

mail@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар