Стерильна благодійність

img

Сучасна лікарня

Стерильна благодійність

Знаєте, яке відділення в дитячих лікарнях викликає в мене містичне почуття? Це реанімації для новонароджених. Кожного разу, стоячи біля дверей цього відділення, я відчуваю емоції, які неможливо визначити і передати словами. З одного боку - диво народження, появи на світ немовляти (адже деяким малюкам всього кілька годин). З іншого, страх і нерозуміння - чому у цих малюків проблеми зі здоров'ям, чому вони знаходяться не поряд з мамою, а тут. Хтось через кілька днів або тижнів здоровеньким повернеться до батьків, а хтось стане ангелом. І ніхто не знає, як буде. Багато що залежить від лікарів, від лікарні, але є щось, що не піддається аналізам і міркуванням, що не залежить від нас. Стоячи в коридорчику таких відділень, кожен раз мені здається, що в цей момент відбувається Диво, що залежить тільки від Бога.

У відділенні анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених Обласної дитячої лікарні на Космічній лежать малюки з усієї Дніпропетровської області. Особливе питання в таких відділеннях - стерильність. Рідина для стерилізації рук, інструментів, для обробки підлоги і санвузлів - коштують недорого, але коли вона потрібна у великих кількостях... Іноді це 4 000 грн на місяць, а іноді, коли запаси закінчилися – 6 000.

Дуже рада повідомити, що для відділення це питання вирішене. Величезне спасибі корпорації «Біосфера», яка вже багато років допомагає відділенню з придбанням цих рідин. Кожен місяць на рахунок нашої організації перераховуються кошти, з яких закуповується все необхідне на відділення, а на решту оплачуються термінові потреби програми «Здорова дитина». Спасибі велике.
Ваша допомога неоціненна.

 


З усіх питань звертайтеся

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

+38 099-93-77-558, (056) 732-48-07

osipova@deti.dp.ua

Проект «Сучасна лікарня»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар