Діти з «Ромашки»

img

Медіапаспорт

Діти з «Ромашки»

Дети из «Ромашки»

29 листопада в рамках проекту «Мені потрібна родина!» наша організація разом із знімальною групою побували в дитячому будинку «Ромашка» м. Нікополь. Метою поїздки було створення медіапаспорту кожної дитини, який буде розміщено на сайті нашої організації, для пошуку батьків для дітей.

Дитячий будинок «Ромашка» - це великий і дружний колектив, турботлива директор дитячого будинку Валентина Вікторівна, люблячі вихователі.

Здавалося, у дітей є все, але немає самого головного, своєї родини, рідних і люблячих тата і мами. Коли ми приїхали, нас оточила весела дітвора, ми розмовляли, спілкувалися, але потім один хлопчик запитав: «У Вас є діти? ..» У кожного з нас стиснулося серце.

З нами приїжджав клоун, він грав, веселив, загадував дітям загадки, проводив змагання, діти сміялися і веселилися. А ми тим часом брали інтерв'ю у вихователів і заочно знайомилися з дітьми. Знаєте, коли кажуть, які батьки, такі й діти. У дитячому будинку діти дуже схожі на своїх вихователів, одні тихі, спокійні, люблять малювати, співати, а інші спритні, сміливі, люблять грати в футбол, займатися боротьбою, навіть завойовують призові місця у змаганнях.

Після того, як закінчилися конкурси, ми почали знімати на камеру дітей, брати у них інтерв'ю. Під кінець зйомок ми вже втомилися. Але тут до кімнати зайшов дуже маленький, боязкий з опущеною головою хлопчик років восьми, відразу у всіх засяяла усмішка. В руках він тримав щоденник, він відображав усе, чого він досяг. Він хотів поділитися з нами своїми успіхами, щоб його похвалили і пораділи за нього, як роблять батьки, коли їх дитина приносить гарні оцінки в щоденнику.

Дітям не потрібні матеріальні блага, їм потрібні батьки, в цьому ми напевне переконалися.

Сподіваємося і твердо віримо, що Ви саме ті люди, які можуть подарувати частинку свого серця для дитини-сироти!

 

Залиште свій коментар