Допомогти сиротам просто!

img

Медіапаспорт

Допомогти сиротам просто!

Слово «сирота» малює в уяві багатьох образ дитини віком приблизно від 3 до 9 років, напівголодний, в сіренькій одежинці, з великими сумними очима. Допомогти сироті – це означає нагодувати, зібрати і відвезти одяг, взуття, іграшки, влаштувати свято. Але, що буде завтра, коли не буде поряд того, хто вдягне, нагодує і розважить? Що відбувається тоді, коли благодійники залишають дитячий будинок?

Питання даху над головою, одягу і харчування цілком успішно вирішують державні заклади, в яких перебувають діти-сироти. А що ж насправді потрібно дітям-сиротам?

Якось після чергового благодійного концерту з подарунками дівчинку в дитячому будинку запитали, чи сподобалося їй свято. Маля розчаровано відповіла: «А мами то немає!». Дітям потрібна щаслива любляча СІМ’Я.

Для того щоб допомогти цим дітям знайти сім’ї, в рамках проекту «Мені потрібна родина!»,нашою організацією був створений сайт www.media.deti.dp.ua. За півроку його існування з 204 дітей, медіа паспорти яких були розміщені на сайті, 37 влаштовані в сім’ї, в тому числі 9 дітей з особливими потребами.

Медіапаспорт дитини дозволяє познайомитись з нею заочно: дізнатися про її життя, смаки, успіхи, родичем та друзів; побачити її, коли вона знаходиться в компанії ровесників і друзів; отримати загальну інформацію про дитину, можливу форму влаштування, особливості здоров’я та інше.
Помочь сиротам просто!

Також на сайті розміщена інформація про діючі форми сімейного влаштування, послідовності дій потенційних прийомних батьків. Є розділ для тих, хто знаходиться на стадії прийняття рішення, де можна познайомитись з успішним досвідом та історіями щасливого сімейного життя прийомних сімей, що вже відбулися.

В жовтні до рекламноїкампанії на підтримку сайтуwww.media.deti.dp.ua приєднавсяПАТКБ «Приватбанк», розмістивши информацію про проект у мережі банкоматів. Тепер в банкоматах ПАТ КБ «Приватбанк» з’являється заставка з пропозицією дізнатися більше про проект пошуку сімей для дітей-сиріт і контактами, за якими можна звернутися з питаннями. Таким чином, батьки та діти знайдуть один одного і щасливих родин стане більше.
Помочь сиротам просто!

На сьогоднішній деньна сайті www.media.deti.dp.ua розміщена інформація про 167 дитину, відео- та фото матеріали ще про 50 в процесі монтажу. Зйомка матеріалів продовжується і в наших планах охопити проектом всіх дітей Дніпропетровської області, потребуючих влаштування в сім’ю.

 


 

Проект «Мені потрібна родина»
www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар