Національний день корпоративного волонтерства у Дніпропетровській області

img

Заходи

Національний день корпоративного волонтерства у Дніпропетровській області

18 травня в Дніпропетровській області пройшли волонтерські акції в рамках Національного дня корпоративного волонтерства. Пропозицію ДОБО «Сяйво веселки» про участь у волонтерських проектах підтримали ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та приватні підприємці міста Дніпропетровська і області.

 

В цей день в музеї історії і трудової слави ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» проходила екскурсія для 20 учнів старших класів Павлоградської школи-інтернату №1, яку провів директор музею Віктор Іванович Пільгуй. Школярі прийшли з директором школи-інтернату Боженою Мироновною Новіковою і двома вихователями. В ході екскурсії з дітьми зустрівся генеральний директор ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Артур Володимирович Мартовицький, який після цікавого спілкування з дітьми подарував дітям пам’ятні сувеніри.

 

Психолог Марія Петрусь допомогла Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ленінського району м. Дніпропетровська консультувати родини, в яких виховуються діти-сироти. Урочисті заходи з нагоди святкування Дня матері і Дня сім’ї проходили в парку Леніна, тем же надавались консультації. Психолог проконсультувала одну родину, в якій виховується прийомна дитина.

 

Психолог і тренер Маріанна Лапіна на прохання ДОБО «Сяйво веселки» провела психологічні консультації для батьків, що виховують дітей-сиріт. На зустрічі були присутні 5 родин. Батьки змогли задати психологу питання про виховання дітей, взаємовідносини у родині. Також Маріанна побувала в дитячому будинку сімейного типу Черевко з Криничанського району, вихованцями якого є 8 дітей. Психолог провела діагностику дітей та відповіла на питання батьків.

 

Юлія Алєксєєнко допомогла ДОБО «Сяйво веселки» з перекладом текстів для сайту організації. Волонтери – професіонали швидко і якісно виконують роботу, що є значним вкладом в діяльність організацій, яким вони допомагають, і суспільство в цілому.

 

Ми вдячні всім учасникам Дня корпоративного волонтерства і раді, що акцію підтримали як великі компанії, так і приватні підприємці. Проведення дня корпоративного волонтерства допомогло розповсюдити цю ідею в суспільстві. Деякі учасники заходів вперше дізнались про те, що таке корпоративна соціальна відповідальність і корпоративне волонтерство.

Волонтери – підприємці, компанії і організації, яким вони допомагали, взаємно задоволені співпрацею мають намір продовжувати цю традицію.

 

pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар