Запрошуємо на 10-й фестиваль "Різдвяні зустрічі"

img

Новини / Анонси

Запрошуємо на 10-й фестиваль "Різдвяні зустрічі"

12 січня 2019 року в Дніпрі в Палаці дітей та юнацтва відбудеться ювілейний 10-й фестиваль «Різдвяні зустрічі». На нього запрошені прийомні сімї, дитячі будинки сімейного типу, родиниопікунів та усиновителів з усієї області.

Мета фестивалю – відзначити успіхи й досягнення сімей, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; зміцнити в дітей-сиріт гордість за свою сім'ю; показати позитивні приклади у вихованні прийомних дітей і популяризувати приймальне батьківство, усиновлення та опіку.

Програма фестивалю:

10.00 – Розваги для дітей: майстер-класи, аніматори, фотозона.

12.00 – Урочиста частина: презентації прийомних сімей, зазначених у 10 номінаціях; нагородження цінними призами; шоу-програма.

13.00 – Новорічна казка.

Перелік номінацій:

1. «Сім'я року» – номінуються сім'ї, в яких створена краща сімейна атмосфера й умови для повноцінного розвитку дитини.

2. «Відкриття року» – створені в 2017 році сім'ї, які за час свого функціонування досягли видатних успіхів у вихованні дітей.

3. «Спортивна сім'я року» – номінуються сім'ї, в яких діти досягли успіхів в спорті.

4. «Умілі ручки» – номінуються сім'ї, в яких діти займаються різними видами декоративно-прикладного мистецтва.

5. «Милосердя року» – сім'ї допомагають іншим сім'ям, відгукуються на проблеми інших людей, в такому дусі виховують своїх дітей.

6. «Золота ліра» – номінуються сім'ї, в яких діти мають хореографічні, музичні або вокальні здібності і брали участь в конкурсах.

7. «Артистичність року» – номінуються сім'ї, в яких діти мають акторські здібності, займаються в театральних гуртках або беруть участь в домашніх спектаклях і т.п.

8. «IQ року» – номінуються сім'ї, в яких діти мають видатні успіхи в навчанні.

9. «Господарі року» – номінуються сім'ї, які проживають в сільській місцевості і мають велике господарство, у віданні якого беруть участь всі члени сім'ї.

10. «Мандрівники року» – номінуються сім'ї, які багато подорожують.

Фестиваль «Різдвяні зустрічі» проводиться благодійним фондом «Помагаєм» і фінансується за рахунок благодійних пожертвувань приватних осіб і компаній; в заході щорічно задіяні десятки волонтерів.

Якщо ви є прийомними батьками або батьками-вихователями та хочете взяти участь у фестивалі, зверніться до вашого районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Якщо ви є опікунами чи всиновлювачами, зверніться до районної служби у справах дітей. Листи з пропозицією представити сім'ї вже розіслані в центри та служби.

Якщо ви хочете підтримати фестиваль коштами, зробити це можна тут. Якщо хочете стати волонтером «Різдвяних зустрічей» – з нами можна зв'язатися будь-яким зручним для вас способом.

 

Залиште свій коментар