Чорно біле кіно: благодійний танцювальний спектакль

img

Новини / Анонси

Чорно біле кіно: благодійний танцювальний спектакль

БФ «Помагаєм» запрошує всіх жителів та гостей Дніпра на Новорічний благодійний спектакль "Чорно-біле кіно" від Dance center Move On – дніпровської школи танців.

У головних ролях Ксюша Бічерова 6 років і Богдан Бандура 8 років. Напрочуд складне завдання стоїть перед юними артистами – розповісти зворушливу історію про кохання, злети й падіння акторської долі, про те, як швидко проходить земна слава й про те, як важливо залишатися людиною, створюючи собі ім'я і кар'єру. Це буде вистава без слів у жанрі німого кіно – тільки музика, танець і міміка.

Зі школою танців «Move On» ми знайомі лише кілька місяців, але встигли подружитися й об'єднати наші можливості для допомоги дітям: студія проводила кілька благодійних танцювальних майстер-класів на користь наших підопічних.

Всі збори з вистави «Чорно-біле кіно» керівник студії Євген Могилевський вирішив передати для Колі Шеремета, якому потрібні препарати для операції на очах та відновлення зору після неї. Тому кожен ваш куплений квиток – це пряма підтримка дитини з інвалідністю.

Дякуємо адміністрації Будинку архитектора за пільгові умови оренди приміщення!

Коли: 26.12.2017, середа, початок о 19.00

Де: вул. Михайла Грушевського (Карла Лібкнехта), 1, Театр одного актора «Крик»

Ціна квитка: благодійний внесок від 50 грн.

Замовлення квитків: (098) 438-88-42, (093) 955-15-27, (050) 48-00-905

 

 

 
 

Залиште свій коментар