Запрошуємо на спектакль «Оскар і Рожева Пані», присвячений паліативній допомозі

img

Архів анонсів

Запрошуємо на спектакль «Оскар і Рожева Пані», присвячений паліативній допомозі

Усіх, хто небайдужий до долі тяжкохворих дітей, кого хвилюють питання дитячої паліативної допомоги, і просто всіх, хто любить український театр, ми запрошуємо 4 листопада в Дніпропетровський театр опери й балету на спектакль «Оскар і Рожева Пані».

«Оскар і Рожева Пані» – постанова за однойменним твором сучасного французького класика Еріка-Еммануеля Шмітта. Це історія десятирічного хлопчика Оскара, який невиліковно хворий і проживає останні дні, ставлячи питання Богу й сподіваючись отримати відповіді про сенс життя, любов і смерть. Посередником між Богом і людьми для Оскара стає Рожева Пані – літня жінка-волонтер, яка в минулому виступала на цирковій арені. Так за 12 днів хлопчик проживає дуже довге життя: юність, перше кохання, шлюб, турботу про прийомних дітей, старість та підготовку до смерті.

Благодійний арт-проект «Оскар і Рожева Пані» об'єднав артистів із різних міст і театрів України. Одну з головних ролей виконує Ірма Вітовська, у виставі звучить музика гурту «Океан Ельзи».

О 17.00 перед спектаклем відбудеться прес-конференція за участю режисера й акторів вистави, представників дніпропетровського благодійного фонду «Помагаєм» й першотравенського благодійного фонду «Еліша», де ми розповімо про паліативну допомогу дітям і дорослим, про проблеми її в Дніпропетровській області, кроки, які робляться в цьому напрямку та способи допомогти паліативним пацієнтам.

Після вистави ви зможете пожертвувати кошти в скарбнички благодійного арт-проекту – весь збір буде перерахований на допомогу дітям з онкологічними та орфанними захворюваннями, підопічним БФ «Помагаєм». У фойє театру можна буде купити сувеніри й квіти – частина виручених коштів також піде на допомогу нашим підопічним.

20 жовтня 2016 р. в прес-центрі "Днєпр-Пост" пройшла конференція «В Дніпрі відбудеться спектакль «Оскар і Рожева Пані» http://dneprpost.com.ua/index.php?newsid=6556

 



 

Захід: спектакль «Оскар і рожева пані» за участю Ірми Вітовської, а також прес-конференція, присвячена питанням паліативної допомоги та благодійний збір для паліативних пацієнтів.

Де: Дніпропетровський академічний театр опери і балету.

Дата: 4 листопада 2016 року

Час: 17.00 - початок прес-конференції, 19.00 - початок вистави

До зустрічі на виставі й не забудьте запросити друзів!


З питань придбання квитків:
Каса театру опери та балету, просп. Дмитрв Яворницького, 72-А , тел.: 056-778-44-69, 056-778-44-73, 056-778-44-77, телефон гастрольної каси (056)744-82-19
Ціна квитка: 150 - 500 грн
Купити квитки онлайн: http://dnepr.internet-bilet.ua/Oskar-i-Rozheva-pani 
 

 


Приглашаем на спектакль «Оскар и Розовая Дама», посвященный паллиативной помощи 



 


Залиште свій коментар