Відбувся II Форум прийомних батьків

img

Новини / Заходи

Відбувся II Форум прийомних батьків

16 жовтня 2014 у Палаці дитинства та юнацтва (м.Дніпропетровськ) Благодійний Фонд «ПОМАГАЄМ» провів II Форум прийомних батьків та батьків-вихователів. 
Форум присвячений презентації кампанії «Відкриваємо двері дітям» (реформування інтернатної системи), яка впроваджується на рівні Європейського Союзу та в 12 країнах Європи, включаючи Україну. Національний координатор кампанії в Україні - Представництво благодійної організації «Надія и житло для дітей» в Україні. 
Благодійний фонд «ПОМАГАЄМ» приєднався до цієї кампанії, так як про шкоду виховання дітей в інтернатних установах знає не з чуток, постійно допомагаючи випускникам дитячих будинків. 
Захід розпочався з реєстрації гостей, кави-брейк в дружній обстановці, консультацій юриста і психолога. Батьки також могли поставити запитання представникам державних структур, організаторам та просто поспілкуватися зі своїми однодумцями. Також для прийомних мам була передбачена творча програма - участь у майстер-класах з рукоділля. Після офіційної частини Форум продовжив концерт дітей-вихованців прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.


Состоялся II Форум приемных родителей

Состоялся II Форум приемных родителей  Состоялся II Форум приемных родителей 
Состоялся II Форум приемных родителей  Состоялся II Форум приемных родителей  Состоялся II Форум приемных родителей 

ФОТОЗВІТ 


По закінченню заходу відбулося підписання Меморандуму про створення Коаліції просування реформи системи захисту дітей та комплексного впровадження деінституалізаціі на території Дніпропетровської області між БФ «ПОМАГАЄМ», БО «Надія и житло для дітей» в Україні, представниками обласних служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. 
Всі учасники Форуму отримали довідкову літературу про кампанію «Відкриваємо двері дітям», а також книги, в яких міститься корисна юридична інформація для прийомних батьків. Книги були створені спільно з Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України».

 

Залиште свій коментар