Лікарня Мечникова отримала два приліжкових монітори

img

Новини / Сучасна лікарня

Лікарня Мечникова отримала два приліжкових монітори

Щойно повернулися з лікарні ім.Мечникова, куди передали два монітори пацієнта у відділення реанімації №1. Гроші на них ми зібрали в засіках. Головне було допомогти якомога швидше. У відділенні побачили 6 бійців і 5 цивільних. Кажуть, що позавчора поранених солдатів у відділенні було 8. Один хлопець вчора, на превеликий жаль, помер, незважаючи на всі зусилля лікарів.

Планували бути в лікарні 15 хвилин, а вийшло 1,5 години. Побачилися з багатьма лікарями реанімації та хірургії, а також з головлікарем Сергієм Риженко. Сталося передати монітори, так сказати, в офіційній обстановці (на тлі важких пацієнтів реанімації і сумних подій в країні говорити про урочистість язик не повертається). Загалом, публікуємо фото і відео в якості звіту про цільове використання коштів.

Ну, так от. Приходимо ми назад в офіс, вмикаємо комп'ютер, а там новина - проект збору коштів ще на два монітори пацієнта на УББ закритий! Вся сума в 36 360 грн зібрана за добу! Так що днями наша реанімація отримає ще 2 життєво важливих прилади. Нагадаю, що всього у відділенні має бути 15 таких моніторів, залишилося купити 13.

 

 

 



Плевроаспіраторів - відсмоктувач медичний В-40А, який ви допомогли купити для цього відділення вже в роботі. Підключили відразу, допомагає бійцю з політравмою. Сьогодні надійшла чергова заявка на обладнання в хірургію і реанімацію. Зовсім скоро оформимо потреби, а поки просто позначимо, що обладнання необхідно якомога швидше. Тому, вже можете робити пожертвування на наші рахунки з позначкою "Сучасна лікарня". 

Спасибі всім людям доброї волі за допомогу, лікарям за майстерність і відповідальність, бійцям за хоробрість і витримку, рідним за терпіння, безмежну любов і підтримку.


З повагою,

команда БФ «ПОМАГАЄМ»

Залиште свій коментар