Знайомтеся - Денис!

img

Новини / Медіапаспорт

Знайомтеся - Денис!

«Ці хлопчики дуже товариські. Їх знають і люблять усі навкруги. Приготованим мамою сніданком Денис по дорозі в школу поділиться з усіма зустрічними собаками. Купіть йому цуценя! Денис дуже відповідальний - не доведеться нагадувати йому про те, що потрібно погуляти з собакою. У школі встигне отримати і п'ятірку, і зауваження з поведінки» - такий опис хлопчиків з ім'ям Денис я знайшла на одному з численних сайтів тлумачення імен. І що найцікавіше - дитина, про яку я хочу Вам сьогодні розповісти, саме така!

Денис прийшов в інтернатний заклад, дуже тихим, спокійним, хоча він і зараз такий же. Він дружелюбний, товариський, у нього багато друзів, він щедрий и з усіма готовий ділитися.

Хлопчик акуратний, у нього завжди в шафці порядок. До занять в школі ставиться відповідально. Уроки у нього на першому місці, а ось трудитися він не любить, трохи лінивий. У Дениса немає якоїсь певної схильності до точних або гуманітарних наук, всі уроки в нього виходять однаково добре.

Найяскравіша риса його характеру це доброта, завжди виконує прохання вихователів.

У спілкуванні з дітьми Денис дуже добре знаходить спільну мову, він лідер і дыти до нього тягнуться.

У Дениса є брат і сестра, з якими він спілкується, але вони вже дорослі.

Денис наділений від природи життєвою енергією, силою, радісним сприйняттям навколишнього світу, він вміє піднімати настрій собі і заряджати веселістю оточуючих.

Якщо у Вашому будинку не вистачає веселощів і позитиву, то можливо саме Денис привнесе у Ваше життя інтерес і наповненість, радість і сміх!

Ближче познайомитися з Денисом ви можете, відвідавши сайтМедіапаспорт.

 


З усіх питань звертайтесь

за тел.:+380 56 788 21 93

Керівник проекту «Медіапаспорт»

Меркулова Анна

merkulova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар