Думки матеріальні! Думайте позитивно, панове!

img

Новини

Думки матеріальні! Думайте позитивно, панове!

Щоранку, дорога на роботу займає 15-20 хвилин. Час, який, не можна більше ні на що витратити, як на роздуми. Вранці, перед роботою всі думки зазвичай про неї: які новини написати, які ліки кому і де купувати, які путівки оплачувати.

 

Вчора, думки були зайняті двома дітьми: Ігорем Марченко та Ангеліною Жуковою. З Ангеліною, звичайно ж, ситуація здавалося простіше: 4 000 грн. на церебракурін. А ось що робити з Ігорем? Завдяки Олександру зібрана сума різко збільшилася: на цей момент було 56839 грн знеобхідних 117 700. Залишилося менше місяця, щоб зібрати ще половину.

І тут задзвонив телефон... Молодий чоловік сказав, що привіз гроші для Ігоря та почекає мене. Через 10 хвилин зібрана сума поповнилася ще на 120 євро завдяки Світлані Сінковській. Але мене чекала ще одна хороша новина: Ангеліна передала 4000 грн. І ми вирішили, що ці гроші підуть на ліки для її тезки - Ангеліни Жукової.

Напевно, правда те, що наші думки матеріальні.

От як би так подумати, щоб не було, авралів, щоб до 1 квітня зібралася вся сума для Ігоря, щоб усі дітки, яким необхідні путівки в Трускавець могли туди поїхати вчасно, щоб ліки завжди були. А, може, так і повинно бути. Адже коли щось дістається нелегко - цінуєш це набагато більше. Ну, все одно, так хочеться іноді, щоб як у казці: плеснув у долоні, і всі термінові проблеми з дітьми були вирішені.

Спасибі величезне всім, хто допомагає цим дітям. Без Вашої допомоги не було б нічого.

Приєднуватися до допомагаючим дуже просто: перерахувати кошти на наш розрахунковий рахунок з поміткою «на програму Здорова дитина», залишити в «скринцінадії» або зв'язатися з керівником програми і домовитися про зручний для Вас спосіб.


З усіх питань звертайтеся:

керівник програми «Здорова дитина»

Анастасія Осипова

+38(056) 789-06-60, +380-99-93-77-558,

osipova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар