Зібрано

Софія Сердюк. Етап 2

Познайомилися з Сонею ми близько рік тому. Вони з мамою звернулися в наш Фонд за допомогою в придбанні двох слухових апаратів NITRO 700SP. Завдяки вашим пожертвам за пару місяців необхідні 43 000 грн були зібрані. Апарати куплені і передані Соні. Донині помагають розвивати слух та інші життєво важливі функції організму.
Нагадаємо, що у дівчинки ДЦП, спастичний тетрапарез (підвищення м'язового тонусу) і нейросенсорна туговухість 3-4 ступеня...
Зараз Соні 10 років. Весь цей час вона невпинно йде нелегким шляхом нескінченних лікуваннь, реабілітацій та адаптацій.
Соня ходить в школу з порушеннями слуху в 4 клас. Три рази на тиждень відвідує індивідуальні заняття з розвитку слуху та мовлення. Проходить курси відновного лікування в Міжнародній клініці у м.Трускавець. За місцем проживання Соня проходить періодичні лікування в 5-й клінічній лікарні на вул.Фучика та Обласній дитячій клінічній лікарні на вул.Космічній.
Звичайно, позитивні результати і динаміка є. Дивлячись на фотографії білявої красуні, не скажеш, що ця дитина чимось різниться від здорових дітей. Але зупинятися на досягнутому ніяк не можна.
Лікарі рекомендують зробити операцію для поліпшення самостійної ходьби. Перед операцією треба пройти курс реабілітації в «Міжнародній клініці відновного лікування» м.Трускавець.
Відвідування клініки дає дуже хороші результати - слабшає м'язовий тонус лівої ноги, стопа сталє більш стійкою, дівчинка ходить. Результати відчутні  а значить, ще більше ентузіазму рухатися далі по шляху одужання!
До березня 2015 на чергову реабілітацію потрібно зібрати 7 890 грн.
«І не збідніє рука, що дає», - ось так от хочеться завершити цю розповідь - прохання про Сонечку Сердюк. Ви можете допомогти, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «Для Сердюк Софії».
ПІБ: Сердюк Софія Сергіївна
Дата народження: 27.03.2003
Діагноз: ДЦП

Еще никто не пожертвовал.
Стань первым