Різдвяні зустрічі 2016

img

Архів анонсів

Різдвяні зустрічі 2016

Щороку, коли за вікнами лежить сніг, під різдвяною ялинкою збирається велика компанія друзів: команда Благодійного фонду «Помагаємо», дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім'ї Дніпропетровській області. Адже в Різдво зазвичай збираються рідні та близькі. А за довгі роки співпраці ми можемо по праву називати один одного друзями.

17 січня 2016 відбудеться VII Фестиваль «Різдвяні зустрічі» для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Свято проходитиме в Міському Палаці дітей та юнацтва на Набережній Перемоги. На жаль, не всі сім'ї зможуть взяти участь у фестивалі, бо кількість місць у Палаці обмежена. Нам дуже важко робити вибір - хотілося б запросити кожну сім'ю, яку ми знаємо і любимо, але обставини вносять свої корективи.

Всі родини, бажаючі прийняти участь у Різдвяних зустрічах можуть зареєструватися онлайн до 31 грудня 2015 року.

Підготовка до свята почалася ще в серпні. Ми розіслали Центрам соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді листи з проханням надати інформацію про родини, які досягли успіхів у цьому році. До 25 грудня сподіваємося отримати всі презентаційні матеріали про сім'ї, які будуть номіновані в 10 категоріях:

- Сім'я року (номінуються сім'ї, в яких створена найкраща сімейна атмосфера та умови для повноцінного розвитку дітей);

- Відкриття року (номінуються сім'ї, створені в 2015 році, які за час свого функціонування досягли визначних успіхів у вихованні дітей);

-УміліРучки (номінуються сім'ї, в яких діти займаються різними видами декоративно-прикладного мистецтва);

- Артистичність року (номінуються сім'ї, в яких діти мають акторські здібності, займаються в театральних гуртках або беруть участь у домашніх виставах тощо);

- IQ року (номінуються сім'ї, в яких діти мають видатні успіхи у навчанні);

- Господарі року (номінуються сім'ї, які проживають у сільській місцевості, мають велике господарство, де працюють всією сім'єю, і досягли успіхів у веденні господарства);

- Мандрівники року (номінуються сім'ї, які багато подорожували в 2015 році);

- Спортивна сім'я року (номінуються сім'ї, в яких діти займаються спортом і досягли успіхів);

- Золота Ліра (номінуються сім'ї, в яких діти мають хореографічні, музичні або вокальні здібності);

- Милосердя року (номінуються сім'ї, які допомагають іншим сім'ям, відгукуються на проблеми інших і в такому дусі виховують своїх дітей).

Нам належить серйозна й відповідальна робота: пошук спонсорів, донорів, небайдужих людей, волонтерів, визначення 10 переможців, запрошення сімей. які не отримали нагороду, але дуже старалися і прагнули до нових вершин. Для визначення переможців ми створимо журі з членів наглядової ради Фонду, керівників програм БФ «Допомагаємо». А у тих, хто не виявиться призером номінації, буде шанс поборотися ще за один приз, одинадцятий, який буде вручений за перемогу в конкурсі сімейного малюнка «Моя сім'я - моя Україна».

Свято обіцяє бути цікавим і захоплюючим! Не хочеться розкривати всіх секретів, але без подарунків і сюрпризів не піде ніхто. Як завжди, дітей і дорослих зустрінуть клоуни та аніматори, наші вірні волонтери-рукодільниці з чудовими майстер-класами. А ось новорічну казку цього року представить театр, якого досі не знали «Різдвяні зустрічі», - молодіжний театр «Віримо!»

Нагадуємо, що допомогти в проведенні фестивалю можна тут.

Залиште свій коментар