Запрошуємо на безкоштовний тренінг «Кризи в сім'ї. Допомога травмованій дитині»

img

Архів анонсів

Запрошуємо на безкоштовний тренінг «Кризи в сім'ї. Допомога травмованій дитині»

Сім'я - це місце, де є батьки і діти, де добре і безпечно. Але є діти, які з різних причин залишилися без батьківського піклування та виховуються в прийомних сім'ях. Втрата кровної сім'ї - це стрес для дитини і удар по психіці. А якщо задуматися і перерахувати всі втрати і переміщення, які вона пережила у своєму житті (лікарні, тимчасовий прилисток у родичів, інтернатний заклад, притулок), можна представити які випробування довелося пройти цій маленькій людині.

Психологічну травму не можна просто забути і викреслити зі свого життя. Дорослі іноді не можуть зрозуміти причин агресії дитини, її непослуху, сексуалізованоїповедінки, неуспішності в школі та ін. Для того, щоб краще зрозуміти, як впливає травма на дитину, і як впоратися з кризами в сім'ї, пов'язаними з вихованням прийомних дітей, Благодійний фонд «ПОМАГАЄМ» запрошує прийомних батьків та батьків-вихователів, опікунів, усиновителів взяти участь у безкоштовному тренінгу «Кризи в сім'ї: Допомога травмованій дитині»

Дата: 10.06 - 11.06.2015.

Тривалість: 10 червня з  10.00 до 18.00, 11 червня з 9.00 до 16.00.

Місце проведення: база відпочинку «Лісова поляна»

Адреса:Царичанський р-н с. Китайгород, вул. Комсомольська, 118 Г (необхідно доїхати в с. Китайгороді до кафе «Урарту»)

Тренер: сімейний психолог Маріанна Лапіна.

Учасники: діючі та потенційні прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни та усиновителі.

Щоб стати учасником тренінгу необхідно заповнити онлайн-анкету на кожного учасника окремо (якщо подружжя разом братимуть участь у заході) або зареєструватися за телефоном:


+38 (056) 732-48-07, 067 632 69 94,050 480 09 05

Кулик Оксана, керівник проекту

family@pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар