Тренінг по прихильности на «Лісовій галявина»

img

Архів анонсів

Тренінг по прихильности на «Лісовій галявина»

Весна в лісі - дивовижне явище. Йти по весняному лісі - справжнє задоволення. Як хочеться вдихнути повними легенями це повітря, повне запахів трав і дерев, бруньок, що розпускаються, і перших лісових квітів! Пройтися по лісу, спробувати увібрати в себе всю красу, всю ніжність весняної природи, всю її живильну, теплу суть , яке ж це чарівне єднання! Але відчути всю повноту і красу лісу в цю пору можна тільки при особистому спілкуванні людини та природи.

З 27 по 29 травня 2014 у прийомних батьків та батьків-вихователів є можливість взяти участь у тренінгу з формування прихильності у прийомних дітей і насолодитися природою, поєднати приємне з корисним. Організатор тренінгу - БФ «Помагаємо» (раніше ДОБО «Сяйво веселки») за підтримки благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України » і проходитиме на базі відпочинку «Лісова поляна». Тренінг проводитимуть Маріанна Лапіна та Оксана Костинська. Програма тренінгу відрізняється від програми 2013 року.

База відпочинку «Лісова поляна» знаходиться в селі Китайгород Царичанського району Дніпропетровської області у 80-ти кілометрах від міста Дніпропетровська, в мальовничій лісовій місцевості , в змішаному лісі Приорілля , в 200 метрах від однієї з найбільш екологічно чистих річок Європи - Оріль. Поруч є озеро Безіменне. У 120 метрах від комплексу є свердловина з цілющою водою.

Адреса: Царичанський район, село Китайгород, вул. Комсомольська, 118 -Г.

Дістатися до бази можна з центрального автовокзалу м. Дніпропетровська громадським транспортом, який їде по напряму в Царичанку через Китайгород. З центрального автовокзалу кожні 30 хвилин, починаючи з 6:00 ранку, ходять маршрутки. Вартість квитка 26 грн. Необхідно доїхати в селі Китайгород до кафе "Урарту", звернути направо до бази «Лісова поляна», потім 15 хв пройтися до самої бази.

Для того, щоб взяти участь у тренінгу, необхідно заповнити заявку. Прохання звернути увагу, що на кожного учасника тренінгу заявка заповнюється окремо .

Про включення в групу Вам повідомлять за 10 днів до початку заходу, зв'язавшись по телефону, який Ви залишите у заявці.

 

З усіх питань звертайтеся
Кулик Оксана Михайлівна
(056)732 48 07
+38 067 632 69 19, +38 050 480 09 05
family@pomogaem.com.ua

 

Залиште свій коментар