Тренінг на тему: «Робота з дітьми, які постраждали від сексуального насильства»

img

Архів анонсів

Тренінг на тему: «Робота з дітьми, які постраждали від сексуального насильства»

«У нашій країні тема сексуального насильства над дітьми - закрита тема. Від неї відмахуються, намагаються не помічати, загалом, робити вигляд, що такого явища немає. Але насправді, масштаби такого явища просто вражають.

Я розмовляла з багатьма прийомними дітьми, які постраждали від сексуального насильства в дитячих установах, а також з тими, хто був жертвою насильства близькими родичами. Прийомні мами і тато, дізнаючись від дітей те, що їм довелося пережити, не можуть повірити, що таке можливо. Можна тільки здогадуватися, що відчуває приймальний тато, який дізнався від своєї 5 - річної дитини про насильство над ним у дитячому будинку з боку старших дітей. На нашій зустрічі чоловік насилу стримує сльози, і запитує у мене, як у психолога, що тепер робити, як жити тепер з цим хлопчині. Він з надією задає питання - наскільки, ця травма може вплинути на життя дитини, чи зможе вона забути про неї колись» - пише психолог нашої організації Лапіна Маріанна.

Саме для того, що б батьки могли знайти відповіді на свої запитання, для того, що б батьки знали, як допомогти дитині, що пережила сексуальне насильство впоратися зі своїм болем ми проводимо тренінг на тему: «Робота з дітьми, які постраждали від сексуального насильства».

 

Тренінг відбудеться з 11 по 13 жовтня.

 

Місце проведення: база відпочинку "Самара", вул.Монастирська, 17, с. Орловщина, Новомосковський р- н, Дніпропетровська обл.

 

ДОБО «Сяйво веселки» бере на себе витрати, пов'язані з проживанням, харчуванням учасників та організаційні витрати.

Зареєструватися на тренінг можна, заповнивши заявку.


Проведення даного тренінгу стало можливим завдяки Фонду Ріната Ахметова "Розвиток України ".

 

Про включення до складу групи Вам буде повідомлено додатково.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся за тел.: (056)788-21-93 .

 

З усіх питань звертайтеся Меркулова Анна

+380 56 788 21 93

merkulova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар