Зібрано

Ультразвукова мийка інструментів у лікарню №3

Дитяча міська лікарня № 3 ім. проф. Руднєва - одна з найбільших лікарень міста Дніпропетровська. На базі її розташований найбільший центр неонатології та реанімації новонароджених. Лікарня надає медичну допомогу сотням новонароджених дітей, незалежно від їх ваги та інших показників. Тут працюють кваліфіковані фахівці, кращі неонатологи, хірурги, педіатри міста Дніпропетровська та воістину самовіддані люди.

На сьогоднішній день в лікарні створено величезний комплекс відділень - реанімація, відділення патології та хірургічне відділення. Все це для того, щоб лікування новонароджених було безперервним, ефективним і закінчувалося одужанням.

Тут проходять лікування діти з вадами розвитку сечостатевої системи, аноректальної зони, вродженими вадами розвитку, без хірургічної корекції несумісними з життям.

Дитячі хірурги оперують малюкыв у терміновому або в плановому порядку.

Весь інструментарій сьогодні чистять і миють вручну медсестри. Для чищення використовуються хороші розчини, але всі ми знаємо, що таке людський фактор - навіть з самим гострим зором не можна побачити всі забруднення на інструментах.

Для поліпшення якості очищення інструментів та виробів медичного призначення в хірургічне відділення ДМКЛ № 3 ім. проф. Руднєва необхідна ультразвукова мийка УЗО 10 "Медел" об’ємом 10 л.

Ультразвукова установка УЗО 10 "Медел" призначена для передстерилізаційного очищення інструментів та виробів медичного призначення від різних видів забруднень. Особливо ця установка важлива для очищення дрібних, складної конфігурації, колючих і ріжучих предметів, виконаних з різних матеріалів (метал, скло, пластмаса), які використовуються для операцій та інших медичних маніпуляцій.

Установка діє так: предмет для промивки поміщається в ванну з миючим розчином, і очищення відбувається за рахунок впливу ультразвуку.

Така установка коштує 14 950 грн. Очевидно, що в нинішній непростий для України час розраховувати на бюджетне фінансування закупівлі медичного обладнання не доводиться. Але ж для нас з вами це не привід зупинитися в порятунку життів і здоров'я маленьких дітей! Ми робимо те, що можемо, і саме ви, а не держ. чиновники, вирішуєте, який проект підтримати фінансово.

Якщо ви вважаєте, що така установка для очищення медичного інструменту повинна бути в третій дитячій лікарні - підтримайте цей проект на нашому сайті!

Також нагадуємо, що ви можете допомогти зібрати кошти на покупку цього устаткування, здавши макулатуру. Детальніше про акцію "Збережи дерево - врятуй дитину" читайте тут.

Еще никто не пожертвовал.
Стань первым