Довгоочікуваний пульсоксиметр

img

Сучасна лікарня

Довгоочікуваний пульсоксиметр

Пульсоксиметр. Що це таке і яке він має значення для хворих дітей?

Завдяки пульсоксиметру лікарі можуть визначити відразу три діагностичних параметра: ступінь насичення гемоглобіну крові киснем, частоту пульсу і його «об'ємну» амплітуду. На перший погляд ці три параметри не звучать, як життєнеобхідні. Але це далеко не так, все набагато складніше на практиці.

Контролювати вміст кисню в крові маленьких пацієнтів дуже важливо. Такий моніторинг знижує ризик багатьох ускладнень, дає лікарям можливість оперативно помічати і реагувати на зміни в стані дітей. Але придбати і мати в достатній кількості ці апарати відділення наших лікарень не в силах. Це якраз той випадок, коли бажання не співпадають з можливістю. Тому благодійна організація «Сяйво веселки» разом з Українською Біржею Благодійності реалізували проект під назвою «Малюючи лінію життя». Метою якого було придбання пульсоксиметра для Обласної дитячої клінічної лікарні хірургічного відділення на 40 ліжок, у тому числі 10 онкологічних. У результаті спільно проведеної роботи нам таки вдалося зібрати необхідну суму в розмірі 20 000 грн. Вже зараз він допомагає медперсоналу, піклується про фізичний стан дітей, які перебувають на лікуванні в цій лікарні.

Завдяки якісному обладнанню надана допомога виходить на більш високий рівень. Хороша апаратура + професійні лікарі + добрі серця = швидке одужання маленьких пацієнтів! Ось така проста арифметика призвела до вдячних посмішок як лікарів, так і малюків з їх батьками! Що, в принципі, і головне в цьому житті. Ми вважаємо, що саме дитяче здоров'я, майбутнє нашої колоритною нації, гідно особливої ​​уваги окремої людини і суспільства в цілому. Спасибі Українській Біржі Благодійності за надану допомогу дітям і підтримку наших поглядів на дійсні цінності сучасного світу!

Всіх, хто перейнявся ідеєю, хто бажає захистити малюків від застуди, інфекцій і хвороб, запрошую приєднатися до цього проекту і надати благодійну допомогу, зручну для Вас.

Перераховуючи кошти, не забудьте, будь ласка, залишити позначку «Сучасна лікарня». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не залишаючи наш сайт, в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.


З усіх питань звертайтеся

Керівник проекту «Сучасна лікарня»

Бут Карина

+380 56 789 06 60

but@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар