Людмила – людям мила!

img

Новини / Медіапаспорт

Людмила – людям мила!

Ах, как мила моя княжна!

Мне нрав её всего дороже:

Она чувствительна, скромна,

Любви супружеской верна,

Немножко ветрена…… так что же?

Ещё милее тем она.

Так писав Олександр Сергійович Пушкін про головну героїню поеми «Руслан і Людмила».Наша Людочка також дуже мила, чутлива і скромна.

Я дуже добре пам'ятаю день, коли ми знімали анкети дітей, серед яких була і Люда. День видався дуже важким. По-перше, діти в цьому інтернаті - особливі, дуже багато дітей мають різного роду захворювання. По-друге, в той день ми зняли 28 анкет, а це дуже багато. Інтерв'ю знімали одне за одним, від швидкої зміни дитячих облич і літньої спеки, почала боліти голова.

І ось ввійшла Людочка, називати цю дитину, інакше, ніж у пестливій формі просто язик не повертається! «Увійшла» - це звичайно голосно сказано, дівчинка ходить з ходунками, і то дуже погано. Вона пройшла всього кілька метрів, а далі її підхопила вихователь - «Втомилася» - з перепрошуючою інтонацією сказала жінка.

Але на обличчі цієї дивовижної дитини, ніхто не помітив втоми. Вона так посміхалася! У цій усмішці було все! І промінчики сонця, і дитяча безпосередність, і, що найдивніше, доброта, відкритість та позитивне сприйняття навколишнього світу! І всю втому як рукою зняло, і куди тільки подівся головний біль!

А яке інтерв'ю дала Людочка! Дівчинка дуже любить читати, і це не просто слова, який вірш, вона нам прочитала напам'ять! Плакали всі, хто в цей час знаходився в кімнаті, і навіть два наших оператора, чоловіки, довго намагалися проковтнути ком у горлі.

Ближче познайомитися з Людмилою ви можете на сайті Медіапаспорт.

 


З питань звертайтесь

за тел.:+380 56 788 21 93

Керівник проекту «Медіапаспорт»

Меркулова Анна

merkulova@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар