День Незалежності та Доброти!

img

Заходи

День Незалежності та Доброти!

24 серпня у День Незалежності України відвідувачі парку ім. Глоби отримали незабутні враження та можливість стати благодійниками.  Протягом дня біля пам’ятнику В.П, Чкалову проходила акція «Цінуй життя» на підтримку милої дівчини Марини Кобзевої.

 

Волонтери, що організували цю акцію, прагнули перетворити її на справжнє свято добра, максимально наповнити її різними яскравими моментами.  

В рамках заходу пройшли: благодійний ярмарок виробів ручной роботи від майстрів міста та області, різні майстер-класси і фотосесії від фотостудії «TAK-NADA». І діти, іи дорослі були у захваті від аквагриму, що робили дівчата-волонтери, і блеск-тату від Анастасії Науменко.

Поки малюки малювали та грали з волонтерами, дорослі мали можливість заплести коси у Вікторії Москалець и Олександри Слюнченко, а також зробити макіяж у майстра  «COLORSofBEAUTY» Яни Тимошенко. Окрім того, незалежно від віку, всі бажаючі мали змогу прийняти участь в благодійних майстер-класах від диво-майстрів: Марії Геращенко від («ART-CART»), Ольги Зайченко, Юлії Бондарець і Анни Гашутіної.

І яке ж свято без повітряних кульок, які задоволена дітвора уносила з собою на пам’ять про це чудове свято Незалежності і Доброти!

 

Незважаючи на святковий день, людей було небагато. І, тим не менше, усі, хто прийшов у парк на прогулянку, не змогли залишитися байдужими до акції. Хтось купував вироби на благодійному ярмарку або приймав участь в майстер-класах і фотосесіях, хтось просто опускав гроші у скриньку або купував білетик безпрограшної лотереї, а хтось з ентузіазмом приєднувався до волонтерів і допомагав роздавати листівки і продавати повітряні кульки.  

 

З допомогою усіх небайдужих людей було зібрано 4 653,00 грн, які будуть витрачені на закупівлю медикаментів для Марини.

 

Ми вдячні усім і кожному окремо за участь у долі дівчини і посильну допомогу!

   

В цілому, свято вдалося, але сума, щр необхідна для початку лікування Марини, так і не зібрана, тому прохання про допомогу для цієї дівчинки залишається актуальним. І дуже хочеться, щоб з допомогою небайдужих людей ми скоріш допомогли дитині отримати лікування.

 

Проект "Хочу жити!»

www.deti.dp.ua

Залиште свій коментар