Недарма прожитий день

img

Ти не один

Недарма прожитий день

Існує таке народне прислів'я: «Якщо Бог дитини дає, то й на дитину дає». Дійсно, яка мудрість закладена в цих словах?! На кожну людину Бог посилає допомогу по своїй милості. Він, як милосердний і люблячий Батько, ніколи не залишить своїх дітей, а невідомими шляхами, через людей, пошле все, що треба для життя.

 

Часто людям дуже важко зрозуміти і відчути чужий біль. Кожна людина, волею-неволею, думає, що його проблема найбільша, його образа сама гірка. Життя весь час посилає нам випробування, і, часом, здається, що болючіше вже не може бути. Але, якщо трохи зупинитися і оглянутися по сторонах, виявиш, скільки навколо чужого болю, криків про допомогу, горя, безутішно плачучих та скорботних...

Саме такий крик про допомогу і пролунав сьогодні по телефону. Нам повідомили, що в 6-му і 7-му відділеннях 6-й лікарні, на даний момент, знаходяться вісім малят, недоношених діток, яким гостро необхідна наша допомога, підтримка і увага, деякі з них зараз у важкому стані.

До п'ятниці, 23 серпня, цим малюкам потрібно терміново надати харчування, одноразові пелюшки, соски на пляшки, підгузки № 0 і № 1.

Дуже складно за два дні зібрати велику суму грошей, щоб придбати якесь обладнання або оплатити дороге лікування, але для того, щоб перекрити гостру потребу в харчуванні, підгузниках, пелюшках, не потрібно так багато грошей! Досить лише невеликого внеску, адже кожна наша лепта, насправді, не так вже й мала.

Ми дуже віримо і сподіваємося, що серед тих, хто побачить це прохання про допомогу, знайдуться добрі і чуйні люди, які не залишаться байдужими і обов'язково допоможуть дітворі!

Кажуть, щоб любов зростала її потрібно віддавати. Дивно! Здавалося б, як можна, віддаючи - отримувати? Виявляється, можна. Як добре, коли переживши день, ти можеш сказати собі: «один день мого життя збавився, одна добра справа додалося».

За щастям їздять за моря й океани, а щоб утримати відблиски уявної радості від його досягнення, витрачають мільйони, навіть не здогадуючись, що воно знаходиться в нашому серці, куди ми, буває, зовсім не заглядаємо.

Ну, скажіть, хіба це не щастя, побачити посмішку на обличчі малюка, який виріс, і, з маленької грудочки довжиною в 6-7 см, перетворився на чудову дорослу, добру і відповідальну людину?

І, наостанок, хочеться додати ще таку чудову фразу: «Людям неможливо дати чужі крила - вони повинні виростити свої». Так, і нехай, для того, щоб з'явилася можливість здійнятися під хмари, немов птах, знадобляться довгі роки наполегливої ​​праці над собою, збирання цих самих пір'їнок - добрих справ, але результат обов'язково буде, він не змусить себе чекати.

 

Перерахувати кошти ви можете на нашірозрахункові рахунки з позначкою «Здорова дитина». Якщо у Вас є Visa або MasterCard, то це можна зробити, не покидаючи наш сайт, в розділі ПОЖЕРТВУВАТИ.

 

З усіх питань звертайтеся

Менеджер програми «Здорова дитина»

Тетяна Іващенко

(056) 732-48-07

ivashchenko@deti.dp.ua

Проект «Ти не один»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар