У гематології ще один інфузомат!!!

img

Сучасна лікарня

У гематології ще один інфузомат!!!

Кілька років тому, коли я вперше потрапила до відділення, де лежать онкохворі діти,  мами під час хіміотерапії сиділи біля крапельниць, рахували крапельки, регулюючи попадання препарату в кров за допомогою пластикового коліщатка на «крапельниці», ставили будильники через кожну годину, щоб не пропустити моменту, коли закінчиться флакон з препаратом, не спали по ночах. Діти теж страждали від «точності» такої хіміотерапії. Щоб змінити цю ситуацію потрібне було нове обладнання – інфузомати. Це автомати, які дозволяють вводити розчин із заданою швидкістю, одночасно змішуючи декілька препаратів. Зараз, коли це стало не дивотехнікою, а найнеобхіднішим обладнанням для онкологічних відділень, що дозволяє лікувати дітей згідно з сучасними нормами, залишається проблема – їх дуже мало у відділеннях.

Завдяки Михайлу та Світлані у гематології обласної дитячої клінічної лікарні з'явився ще один інфузомат. Це означає, що мамам і медперсоналу стане трохи легше під час проведення хіміотерапії.

Але потреба в них для гематології, на жаль, залишається. Ви можете допомогти придбати інфузомати, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «На програму «Хочу жити!».

Залиште свій коментар