Зустріч у Дніпропетровську

img

Батьківський клуб

Зустріч у Дніпропетровську

17 лютого 2011 в м. Дніпропетровську відбулася урочиста щорічна зустріч батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та прийомних батьків прийомних сімей. На зустрічі були присутні батьки 15 сімей з усіх куточків Дніпропетровської області. Обговорювалися питання взаємодії сімей з державними установами, питання позашкільної освіти, організації туристичних поїздок та подорожей для дітей.

Особливу увагу на зустрічі було приділено підведенню підсумків щорічної різдвяної зустрічі прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, що проходила 15 січня в Дніпропетровську.

Як завжди, січнева батьківська зустріч проходила в неформальній обстановці - в кафе «Два товстуни». Такі неформальні зустрічі, нехай навіть і рідкісні, дуже важливі для батьків, багато з яких живуть у маленьких містечках та селах і не так часто можуть в теплій, затишній обстановці розповісти про себе, поділитися досвідом, дізнатися щось нове і просто поспілкуватися.

У святковій зустрічі батьківського клубу взяли участь кілька новостворених сімей: Андронова з Кривого Рогу і Лучко з Солонянського району. Це чудові сім'ї, які дружно влилися в наш великий батьківський рух.

За допомогу в організації зустрічі висловлюємо особливу подяку кафе «Два товстуни» і особисто Максимовій Наталії.

 

Залиште свій коментар