Свято для майбутніх мам

img

Заходи

Свято для майбутніх мам

В останній день літа 31 серпня 2013 в парку ім. Шевченка було проведено дивовижно гарне свято - «Конкурс майбутніх мам».

 

У заході були задіяні вісім претенденток - гарненьких молодих жінок, які носять під серцем своїх маленьких синочків і доньок. Веселі та життєрадісні майбутні матусі із задоволенням брали участь у різних змаганнях. Їх підтримували чоловіки, сестри, мами і подруги. Переможниці були представлені в номінаціях: «Леді сліпуча усмішка», «Леді оригінальність», «Леді чарівність», «Леді енергія», «Леді захоплення», «Леді елегантність» та інші. Одна з конкурсанток - Бірюк Ольга - виграла гран-прі.

Тут же в парку перед будівлею театру проходили різні захоплюючі майстер-класи.

З благословення митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, Дніпропетровську єпархію представляв ієрей Андрій Пінчук, керівник відділу у справах сім'ї та глава правління Дніпропетровської благодійної організації «Сяйво веселки».

З рук отця Андрія всі учасниці отримали запрошення від Дніпропетровської єпархії на святкові хрестини своїх майбутніх діток, а малюки на хрестинах отримають срібні хрестики і благословенні ікони від митрополита Іринея.

Спеціальний приз дістався родині Рижикової Вікторії, що отримала дводенну романтичну подорож на Південний берег Криму з повним пансіоном - харчуванням та проживанням.

На завершення свята всі конкурсантки отримали багато-багато подарунків від партнерів, друзів, меценатів фестивалю, серед яких були компанія «Київстар», студія «Вмєсте», магазин Nivea, пісочна студія «Лукомор'я» та інші.

Ми дуже вдячні турботливим організаторам фестивалю - Булах Олені і Бойко Олесі за проведення цього світлого свята.

Бажаємо всім організаторам та учасницям Божого благословення, здоров'я і сімейного щастя!

Світлана КОВАЛЕНКО

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар