Відкрито ІІ конкурс грантів для українських студентів Scholarship in Ukraine

img

Новини

Відкрито ІІ конкурс грантів для українських студентів Scholarship in Ukraine

Запрошуємо студентів українських вузів узяти участь у ІІ конкурсі соціального проекту Scholarship in Ukraine, в рамках якого можна виграти 3 гранту на річне навчання в розмірі до 12 700 грн. Для цього необхідно написати аналітичну статтю на задану тему до 3 000 слів і захистити її перед журі.

 

Ініціатором конкурсу виступає інтернет-маркетингове агентство CyberSharkза підтримки партнерів-грантодавців: фінансового інформаційного агентства СreditPanda, сервісу порівняння фінансових послуг TurboZaim, сервісу з підбору хостингів LoomHosts, а також благодійного партнера БФ «Помагаєм».

 

Конкурс проводиться вже другий рік поспіль. Якщо в США та Європі студенти мають чимало можливостей виграти подібні невеликі гранти, то для України це відносно новий досвід, особливо якщо враховувати, що конкурс ініціювали представники малого й середнього бізнесу.

До участі запрошуються студенти 2-5 курсів українських вишів. Учасник повинен надати статтю аналітичного типу на одну з запропонованих тем у сфері інформаційних технологій і фінансово-економічній сфері, яка ніде раніше не була опублікована. Обсяг статті: 1 000-3 000 знаків. Після того, як журі перевірить роботи, їх автори будуть запрошені на захист.

Автори 3 робіт, що зайняли перше місце, отримають гранти на оплату річного навчання у вузі, але не більше 12 700 грн. Цього року передбачена мотивація для участі студентів бюджетної форми навчання – вони зможуть витратити виграні кошти на оплату освітніх курсів або тренінгів. Учасники, які посіли 2 та 3 місця, отримають заохочувальні призи.

Етапи конкурсу:

1. Реєстрація на участь у конкурсі.

2. Написання роботи і відправка на перевірку (прийом робіт здійснюється до 15.03.19).

3. Перевірка надісланих робіт журі, за підсумком якої будуть обрані три найкращі роботи (в кожній з тем). Їх автори будуть запрошені на захист.

4. Захист робіт.

Детально ознайомитися з умовами прийняття участі в конкурсі і з темами для написання робіт можна на сторінці https://www.scholarship.in.ua/.

Ініціатори конкурсу відкриті до співробітництва й готові розглядати пропозиції інших представників українського бізнесу.

Зв'язатися з організаторами можна за допомогою контактних даних: +38 (098) 688-27-28, info@scholarship.in.ua


Залиште свій коментар