Тренінг по фандрайзингу від «Сяйва веселки»

img

Новини

Тренінг по фандрайзингу від «Сяйва веселки»

 
20 липня у тренінговому залі нашої організації зібралися колеги та однодумці, а саме 19 представників НКО з Дніпропетровської та Сумської області. Всі вони стали учасниками тренінгу з фандрейзингу, який провів голова правління ДОБО «Сяйво веселки» Андрій Пінчук.

Відомо, що для представників некомерційних організацій питання: «Де взятии гроші на соціальний проект?» - одне з основних. Тому тема тренінгу викликала інтерес і зібрала активних, наповнених ідеями колег. За відгуками учасників, тренінг став для них дуже корисним, так як вони отримали практичні рекомендації з пошуку ресурсів, вже випробувані і адаптовані під нашу реальність.

«Дуже мотивує до подальших дій! Так здорово не один підручник і сайт не розкаже! Зустріла людей зі спільними цінностями. У наш час не хочеться розпорошуватися на токсичне спілкування, а необхідно шукати однодумців. Для чого це потрібно робити? Як у відомій притчі - «заради однієї-єдиної врятованої зірки».... Все приходить з часом... А ті знання, які я отримала сьогодні потрібно розкласти по поличках, і почати реалізовувати на практиці. Спасибі, сяюче-райдужний просвітитель! На тренінгу з фандрайзингу я отримала практичні інструменти діяльності по залученню ресурсів для реалізації проектів і розвитку культури меценатства та благодійності!» - підсумувала представник Фонду громади «Джерело» Аліна Солнишкіна.


 

Бажаємо всім учасникам успіхів у реалізації соціальних проектів на благо суспільства. До нових зустрічей!

 

mail@deti.dp.ua

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар